Nyårsafton i bilder

Firandet igår…

….jag var i fas igår. När man är en person som oftast spar allt till sista sekund och allt som oftast får stressa på ett galet sätt så kändes det som att jag hade glömt något riktigt viktigt igår. Typ som något med varmrätten, att man glömt något till den. Köttet? Potatisen? Jamen whatever, det kändes så FEL att vara i fas. Haha…. snacka om ett beteende som borde vara något att satsa på och förändra. 🙂 Vi hann t.o.m att sätta oss i soffan en lång stund och titta på dokumentären om Justin Bieber. SÅ intressant by the way.

Vi startade dock dagen med förberedelser.

IMG_5631 IMG_5663 IMG_5681 IMG_5684 IMG_5687

Glassen var klar efter en natt i frysen. Smördegsrullar med feta, sorosfrön och honung förbereddes och så gjorde jag också chokladmaränger.

IMG_5666 champagneglas_fördrink_bricka

Jag förberedde en fördrink som jag inte tyckte blev god (som de andra fick smaka och tyckte var JÄTTEGOD – haha….jag smakade inte efter att jag gjorde om den). Det blev iskall CAVA i välkomstdrink. Förberedde en silverbricka med guldkulor och presentband, enkelt men lite dekorativt på självaste nyårsafton.

IMG_5689 nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin IMG_5703

Där stod allt sedan och bara väntade på våra gäster. Dukningen lös upp fint i mörkret i köket.

IMG_5705

Nyårsafton

Bry er inte om mina tofflor. Haha.. vi har kallt på golven så jag bor i mina tofflor. 🙂 Jag hade på mig en HANNAH DRESS från Hannahs kollektion FEMME COLLECTION, såg nu att den var på REA…bara halva priset för den just nu. Du hittar den HÄR.

IMG_5722 IMG_5723 IMG_5726

Mina härliga vänner och familj. Vi känns som en familj. X:et tillhör familjen sen länge.

IMG_5721 IMG_5725

Gillar inte blixtbilder egentligen men för att visa så var detta maten. Missade ta på den goda glassen, men den var så god så jag ska göra mera idag och då ska jag ta bid på den också. 🙂 Alltså maten var ”to die for”. GALET GOTT! Får man säga det om någonting man lagat själv?? 🙂 Lite skämmigt känns det men det var sååå gott. Jag hade kyckling som bilden visar, missade ta bild på köttet tyvärr. Den var perfekt, vi körde på nästan 60 grader invändigt då ingen i sällskapet gillar för rött kött. Allt blev så bra. Lakritssåsen var gudomlig, potatiskakan ska vi inte ens prata om och så den syltade löken till. ÄMEN HALLEGOOO säger jag bara! ♥♥♥ Älsk på god mat!

IMG_5730

Milo somnade redan halv 8. Dock så hade vi lovat honom att väcka honom till 12 slaget, vilket vi gjorde. Men han ville inte gå ut så vi satt inne i stugvärmen och kollade på fyrverkerierna. Jag lyckades ta totalt keffiga bilder på det tyvärr….

IMG_5733 IMG_5737

Dom andra stod utanför och firade med skumpa och sköt raketer men det var härligt att sitta inne med TV:n påslagen och räkna ned. Det blev en mysig kväll med människor omkring sig som man tycker om. ♥ Jag skjutsade hem några av dom vi halv 2 tiden sen. TACKSAM för allt vad den här kvällen gav.

Nu ska jag avsluta min årsresumé och till sist snacka lite taktik för det nya året. 😉 ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Gott nytt år! Jag vill också skryta om min middag, man ska ge sig själv beröm om man vill det tycker jag! Vid halv tio igår kväll stod jag ute och grillade oxfilé som jag marinerat i en fantastiskt god och kryddig hemgjord ”man tager vad man haver”-marinad. Till det hade vi smaskiga potatismuffins med cheddarost. Såååååå gott! Nu ser vi framemot ett 2016 som måste bli bättre än det år som gått. Vi river av det med en kryssning i Västindien i januari 🙂 Kram till dig!

Berit
Berit
8 years ago

Åh så härligt att du delar med dig:) jag hade gärna varit på er nyårsmiddag! Jättefin dukning och maten såg supersmaskig ut! Skönt att inte behöva stressa och du kanske har lärt dig med åren 🙂 GOTT NYTT ÅR

Sofia
8 years ago

Jag dreglar lite här, blev så sjukt sugen på maten!! 🙂

Gott nytt år! ❤️

Nästa inlägg

Nyårsdukning

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x