SLAPPMOOOOOOOD

Go’kväll på er!

Vad det INTE känns som lördag idag. De var ett stort gäng som skulle ut och äta ikväll men vi är så AV på nåt sätt. Vet inte men jag känner mig lite tom. Så typiskt efter julen förstås. Man har stressat och fixat som tusan och sen är allt bara över. Där står man sen men en tom plånbok och ba; ”Vafan var det som just hände?!”

Jag har varit vaken i 17 timmar nu. 😉 Så är det när man beter sig som professor Baltazar på nätterna. Herreminjee alltså, jag smidde planer och framtid för glatta livet. Har inte sovit en blund sen jag vaknade halv ett inatt, men Tony (som sovit som en liten gris) har snarkat ett par ggr idag. Blir typ avundsjuk fast jag inte ska sova på dagen (då blir allt ännu värre). Men jag blir nog avis på sättet han klarar av att somna. På golvet, vid TV:n, sittande i soffan…ja men du hajar?! Hur som helst, när som helst.

För mig är det så att helst ALLA barn ska vara i trygghet, helst ska Milo sova, katten ha fått sin mat eller blivit insläppt, släckt och fixat liksom. Ämen jag äääääär ju bara en ”bajsnödig” person alltså. Jag behöver ju släppa sargen liksom. Men HUR lätt är det när man levt på såhär i 43 år nu?

 

Här har vi suttit i en enda stor hög. Milo är också i slappmood som tur är och är helt självgående förutom lite utfodring och sånt. Jag har ätit både godis och chips OCH hunnit med ett fotbad. Du hör ju, utmattande som fasen alltså. 😉

Kanske ska jag ändå kliva ur soffan och borsta tänderna eller nåt, då har jag ju gjort nånting. Haha….

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mariaskakburk
8 years ago

Håller med dig, känns inte som lördag precis! Lata härliga dagar utan måsten är väl alldeles ljuvligt!:)

Lotta
Lotta
8 years ago

Kan bara hålla med dig, har absolut inte kännts som lördag idag!!Vet inte va det beror på, för mycket ledigt antagligen, känns ju som helg hela tiden ;)Fast nu är ju klockan passerad vidare till söndag!Alltså snart måndag och jobb, kortdag dock. Är med likadan, allt ska vara ok:at innan man kan slå igen de där blå, fan man är ju värre än en duracell-kanin…..Måste med försöka att bara tagga ner….men hur?!Kramar till härliga du ♡

Nästa inlägg

Sista delen av året!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x