Tavelleverans

Whoop whoop!

Jag är vaken!! Se på fan, tanten kanske inte har tacklat av alldeles. Eller så har hon det. Här sitter jag med svidande ögon och gamnacke och försöker få ut någon form av inlägg här. 😉 Så den här tanten kan inte alls det. Inte ett dugg. Jag är svintrött. Har varit vaken sen 20 över 2 så för mig är det natt sen lääääänge. Men vi kom faktiskt inte hem för så längesen. Vi brassade till Västerås med mina målningar, blev lite ändrade planer på vårt besök där så vi brassade sen vidare.

IMG_5795

IMG_5794

Vi började i alla fall med att leverera mina målningar. Ulrika och hennes man Peter (Ulrika är en av oss härinne) har varit intresserad av mina målningar sen jag visade dom. Efter nyår kontaktade hon mig och ville köpa dom. Självklart fick hon det. Kolla bara vilket fantastiskt fint vardagsrum dom hamnade i då? Sååå fint! Så glad att hon ville vara med på bild här inne också. Kuddarna i deras soffor ser nästan ut att vara gjorda för dom. Så fantastiskt ju! Senare skickade hon en bild till mig när de väl hängde uppe!

 

Men så fint va? Mina bebisar hänger där nu. Hoppas att de ska få riktig glädje av dom. Jag skickade med min historia med varje målning också så att de vet bakgrunden. Ulrika och Peter hade ett mycket vackert hem med andra fina konstverk. Kul att mina får så fint sällskap kan jag känna. Tack för idag Ulrika, hoppas ni ska trivas med erna nya tavlor! ♥

IMG_5797

Dom här härliga människorna är mina svärisar. Dom åkte vi till efteråt och bara umgick. Tonys två bröder var där också så Milo fick lajja med kusinerna. Så glad att jag äntligen lyckades fånga de båda (svärisarna alltså) på bild. ♥♥♥ Tony och John busade med barnen och skrämdes och sånt. På slutet började Milo bli riktigt trött märkte jag. Sista gången Tony skulle skrämma kusinerna blev Milo så rädd så han stupade rakt ned i golvet. Alltså inte svimmade eller så men blev så sjukt rädd. Jag filmade dessutom allt och nu känner jag mig som världens sämsta morsa liksom. Som fick med allt på film….. tussen! Det var slutlekt efter den chocken kan jag säga, han somnade sedan som en stock i bilen. Hoppas han inte drömmer några mardrömmar nu! 🙁

Jaha, nu känns det som jag sitter här och surrar i nattmössan. Vilket jag gör också, det är fetnatt för mig. Ha en mysig kväll och hoppas du får sova riktigt gott!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
8 years ago

Så otroligt häftigt det måste vara att se sina verk hänga i någons hem, grattis Nina, så himla, himla kul för dig ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sofia
8 years ago

Ja, det är fantastiskt faktiskt! TACK! ♥

Louise Johansson
Louise Johansson
8 years ago

Hej fina fina du !!
Får man fråga vad du tog för tavlorna? Funderar också på att sälja lite men tycker det är så svårt att sätta ett pris. Allt gott till dig och lycka till med allt! Önskar dig också ett fint och bra 2016 !! Stor kram

Nästa inlägg

X-MAS GIFTS

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x