Inte så noga…

 

Skönaste ungen kom med dessa strumpor idag. Han hade själv rotat fram dom och var inte brydd alls. Detta tyder på att han förmodligen ärvt Tonys förmåga att matcha.

OH-MY-GOD! (Blå emoji med händerna i ansiktet).

Detta är säkert bara början, dock så kan jag inte rå för att jag blir helt HAPPY HAPPY av dessa strumpor. Ap-strumpor och Ko-strumpor i en enda härlig bonanza av färger. Jag måste själv bli lite laidback med strumpor tror jag, inte leta ihjäl mig efter par. Ja, vi har strumporna i en stor blå IKEA-plastkasse. Tvärjobbigt att leta par och det är alltid jag som får göra det. Ska lära mig att klunsa om denna urboring syssla att göra! 😉

Nä, trött som en gammal galosch är jag nu. Go’natt fina du! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Satsumas
Satsumas
8 years ago

Du vet väl om att det finns strumpklämmor som man parar ihop strumpor genom tvätt, torkning och lagring? Googla på det. Då behöver du bara para ihop dem när du tar av dem och lägger i tvättkorgen och sedan håller de ihop.
Ha en bra dag 🙂

PS, tror du att alltförföräldrar.se kan fixa en funktion åt dig som gör att tiden på inläggen syns? Det är svårt att tolka inlägg där du t.ex. skriver ”nu är jag uppe ovanligt tidigt igen” utan att veta när på morgonen du syftar på för jag och antagligen de flesta läser inläggen i efterhand.

Nästa inlägg

Målning nr: 7

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x