Så mycket myyyyys en läshörna kan ge!

 

Godmorgon höll jag på att skriva. 🙂 Nä, inte direkt morgon nu. Jag sitter på golvet vid min nya läshörna, Tony sitter i fåtöljen och jag nedanför. Åh vad vi trivs med vår lilla hörna. Tänk att en liten hörna kan ge så mycket mys i ett hem. 🙂

 

Läste att olika små ljuskällor i hemmet ger högre mysfaktor. Lampor i taket ska man tydligen undvika om man vill ha en mysig belysning. Jag brukar kalla det för städbelysning. 🙂

 

Har tagit en enda bild på hela dagen. Varit ute och fladdrat på ärenden. Sen blev det en fika med två av mina kompisar, riktigt mysigt spontanhäng. Varje gång man ses, så önskar man att man sågs oftare. Varje gång! Jag måste bli bättre på dessa vardagsmys-grejor med tjejerna tror jag. Jag vet att förr så var vi lite företagsammare med att käka hos varann, ibland på torsdagskvällar käkade vi enkel kvällsmat hos varandra. Sååå mysigt ju! Orkar man inte med mat kan man dricka te eller kaffe ihop bara, en timma eller två med tjejhäng. Fifan så trevligt! Vardagsmys skulle jag kalla det.

Hörrni! Många av er skriver att ni har problem med att kommentera ibland. En del kan inte kommentera från sina mobiler eller iPads, bara ifrån datorn. En del skriver att dom kommenterar men att det står något fel efteråt och så kommer aldrig kommentaren med.

Det vore jättebra om ni kunde skriva vad ni upplevt för krångel så ska jag vidarebefordra det till huvudkontoret. Trist om jag missar en massa kommentarer ifrån er ju! 🙁 Så kan vi inte ha det! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
8 years ago

Hej
Jag skrev en kommentar härom dagen, som liksom aldrig kom fram. Du har väl ”fritt” kommentarsfält?

Nästa inlägg

Morning vardag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x