Friends on a fika

Halloj!

Torsdag och kväll, jag kom på typ nyss att det ju är fredag imorgon. Denna veckan har flugit fram ju. Snart helg igen. Veckorna flyger fram, med den här farten så är det snart dags att plocka fram utemöblerna. Tänk om bara ett par tre månader är det vår!

IMG_5877

Åh idag fick jag ha en liten bebis på besök. Lilla Lovis hade fullt upp med de bästa leksakerna som finns. Bara öppna kökslådan så finns där en hel del skoj att undersöka.

IMG_5880

Å så fina tjejerna! ♥ Jag bakade scones och kladdkaka, sen hade vi ugnspannkaka kvar som jag bjöd på. Självklart grädde, cream cheese och sylt också. Mysigt! ♥ Vardagsmys i en liten ask. Det blev rejäla skratt som vanligt med dom här brudarna. Glad att vi fått ihop det 2 ggr den här veckan, mer sånt!

Hörrni, har ni följt Farmen? Det har inte jag.. borde man? Missar jag något? Vet att förr så tyckte jag att det var väldigt underhållande…. men har bivit sämre och sämre på nåt sätt. Ni brukar ju vara de bästa på att tipa om serier och annat att följa på TV:n. Det var ju ni som tipsade om Modern Family! Love love love it! Är på säsong 4 nu och känner redan lite depp över att det bara finns 2 säsongen kvar på Netflix. Haha… helt hooked! Älskar verkligen den serien!! Älskar alla karaktärer och vill typ ha en egen Manny hemma. 🙂 🙂

Nä, nu ska jag hoppa in i en kvällsdusch. Sen blir det mysiga morgonrocken och TV kväll. ♥

9
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Vill bara sägs tack för alla fina inlägg du gör varje dag <3
Är kass på att kommentera, men nu så får du en cyberkram här 😉
Och jaaa Modern Family är bara bäst! :))

Nästa inlägg

Snabbt hej!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x