Snart berättar jag….

Goddagens!

Lunchtid här hemma, har hunnit med en promenad i morse och sen har jag jobbat. Sitter och äter nu….blev så exklusivt som två äggmackor på mitt glutenfria bröd. Gott och mättande faktiskt och räcker riktigt bra som en enklare lunch.

IMG_6005 IMG_6006

Bredvid mig här ligger vår härliga kisse. Älskar att ha sällskap av honom. Bara för det så reste han sig upp nu och ska väl gå härifrån. Försöker få honom att stanna kvar men det går sådär, de bestämmer själva denna typ av djur. Här gosas det inte om inte han vill… så är det. Man får vara glad för det lilla man får liksom.

Mina målningar

Nu ska jag strax börja måla en målning i samma storlek som denna. Har en bild i huvudet hur den ska bli. Får se om den blir så som jag ser den, det brukar ändra sig väldigt på vägen det där. Mina målningar är verkligen allt som jag inte är hemma. Förstår du? Massor med färg fast jag inte har färg hemma. Det känns som jag år utlopp för all färg samtidigt i mina målningar. Dessutom så hänger dom ju faktiskt uppe här hemma och jag älskar det mer och mer.

konst_abstrakt_målning_turkos_läshörna

Den här  ovanför vår läshörna är jag totalt nedkärad i. Jag kommer ha riktigt svårt att skiljas från denna tror jag. Well well, det är väl så det är att vara konstnär tänker jag. Man älskar sina verk på nåt sätt men måste skiljas ifrån några av dom.

Well well, nu ska jag fortsätta jobba här. Kanske att jag berättar för er vad jag har på gång lite senare idag. Får se om jag får det färdigt såpass att jag kan berätta? Längtar ju efter att få berätta för dig! 🙂

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
8 years ago

Dina tavlor är så vackra. Dom är personliga och annorlunda på ett så fint sätt. Hade gärna velat köpa en. Fortsätt det du gör. Du är en inspiration för många och mig själv. Ha en fin dag. Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nina Green
8 years ago

Men så fint skrivet. Tack, vad glad jag blir! Stor kram! ♥

Susanne
Susanne
8 years ago

Jätte fina färger i dina tavlor!
Så härligt att du har börjat måla.
Alla behöver mera färg och glädje i livet 🙂
Ha en underbar dag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Susanne
8 years ago

TAAACK! ♥ Detsamma till dig. KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Tavlan över fåtöljen är jätte fin och fina färger! Ja den andra tavlan är jätte fin den oxå.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Fina, tack snälla! ♥

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Så jäkla fina tavlor du gör, wow!
Åh nu blir man ju så nyfiken:) hoppas du berättar snart! Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy83
8 years ago

TACK! ♥

Jajemensan, snart så! 🙂

Lotta
Lotta
8 years ago

Men gud va din tavla gör sig där på väggen!!Du har visat den i tidigare inlägg och då tänkte jag hhmmm, men nu när jag såg den igen så bara Wooooow va fin den är!!!Du har lite Carolina Gynning stuk med dina kvinno motiv, men strået vassare skulle jag säga, hon har en konkurrent i dig!!:) Kramiz

Carro
Carro
8 years ago

Vilken cliffhanger!
Dina tavlor är jättefina! Älskar färgerna.

Nästa inlägg

Schampo och balsam som doftar gott

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x