Vinterskrud

Go`kväll säger jag!

Så, då har den ena halvan av veckan gått. Swisch säger det varje gång. Har lite dålig koll på TV utbudet ikväll. Vi som har så fett med kanaler har liksom en hel drös att gå igenom…….NOT! Vi har ettan, tvåan, fyran, sexan, barnkanalen och ett par till. That´s it. Vi har haft få kanaler under lång tid så man vänjer sig faktiskt. Idag kollar man också mycket på playkanaler så jag märker faktiskt inte av det så mycket.

Alltså, säga vad man vill om kyla och vinter men vad vackert det kan vara ute alltså! Jag var ute på en promenad vid lunchen och det var så fint. Sen att jag halvt frös ihjäl är ju en annan femma.

Väl hemma tog jag kameran och gick ut i trädgårdden och fotade lite. Sol som skiner på snö? Ja, finaste ever.

IMG_6021 IMG_6022 IMG_6023 IMG_6027 IMG_6030 IMG_6032IMG_6037

Kan ju vara så vackert alltså.

Hörrni, tack för lyckönskningar angeående min webshop. Den kommer inte bli så stor med mycket grejer, alltså inte en vanlig inrednings webshop så. Utan några få saker som jag gillar…. Hittils har jag ett externt märke som inte är grejer som jag designat. Får se om det blir fler? Jag hoppas det. 🙂 Hoppas att du ska gilla. 🙂

Nu är det middagsbestyr här hemma. Det blir lax och potatis till kvällsmat. Favorit hos mig. Lax och potatis kan aldrig bli fel. Tror att jag bara ska koka grönsaker till det. Vet ni vad jag älskar, att småtitta på Sverige Quizen med Oldsberg till middagsfixet. Haha, som jag kan skratta åt dessa farbröder alltså. Tycker det är superunderhållande. Nä, gotta go! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
8 years ago

God morgon! Jätteroligt med din webshop. Det spelar ju ingen roll hur mycket grejer som finns där.
Får jag lov att fråga vilken leverantör av plattform du h

Anne
Anne
Reply to  Anne
8 years ago

har valt? (Råkade trycka på fel knapp innan jag hade hunnit skriva klart.)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anne
8 years ago

Hemsida 24 har jag. 🙂

Anne
Anne
Reply to  Niiinis
8 years ago

De är jättebra, tycker jag.

Nästa inlägg

21 dagar mindfulness

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x