Fredagsmys in my casa

Go´kväll alla fina! ♥

Här har vårt fredagsmys redan startat lite försiktigt. Mysigt med fredag, känslan med fredagseftermiddagar är ju höjden av härlighet. Idag har jag suttit på underbara Systrar Två och jobbat. Mysigaste stället att jobba på sådär mellan varven. Jag är lite glad idag förstår ni för jag har blivit med kontor. Jag ska dela kontor med två andra och får nu ett nytt kontor att gå till. Kontoret ligger bara ett stenkast ifrån mitt hem och på onsdag ska vi fixa och snygga till där. Jag är så glad för att jag kanske kommer ha lite arbetskamrater omkring mig på detta kontorshotell. Att jobba hemifrån är ju fantastiskt på många sätt, men jag saknar ofta arbetskamrater och lite fart. Jag är en social människa och mår bra av lite sällskap så detta känns kul. Ska självklart visa dig bilder från kontoret sedan när det är fixat och klart.

målning_konst_solrosor målning_konst_solrosor IMG_6044 målning_solrosor_konst

Här är min färdiga solrosmålning i alla fall. Nästa målning blir nog tulpaner. Det roliga är att man ofta målar blommor man själv gillar. Jag gillar ju både solrosor och tulpaner. Sen gillar jag ju såklart orkideer, rosor och liljor också. Får se hur många blommor det blir? Det vet man inte så noga utan det brukar visa sig…. det är den där ”inspiirationen” och ”feelingen” som brukar avgöra det.

svenskt tenn flask

Har ni sett den här fina lilla glasvasen ifrån Svenskt Tenn? Den är så himla fin tycker jag. Tror att Nyhetsmorgon haft den på sitt bord i programmet. Gick in och kollade nu, den kostar 1000 spänn den här lilla vasen. Det är lite saftigt pris när det är giganter till märken som gör en design. Så är det ju! Igår gick jag på Rusta och hittade tre små vaser för 29.90. Inte fullt lika dyrt som originalet. 🙂

IMG_6046 liten_rund_glas_vas_rusta liten_rund_glas_vas_rusta liten_rund_glas_vas_rusta IMG_6050 IMG_6051 IMG_6052

Visst var den söt? Man kan ju ha vad som i dessa småvaser, allt ifrån snittblommor till kvistar från grönväxter som det här är. Blev så himla sött tycker jag. Tips till dig om du vill göra samma!

IMG_6059 IMG_6060 IMG_6061 IMG_6063

Här hade jag redan förberett lite fredagsmys light. Hade inte dammsugit än så mattan var smulig. Alltså, en svart matta är ju snaaaaaaark alltså. Allt syns! Därför ska jag ha den där vita mattan som jag skrev om förut, då kanske man slipper allt synligt i alla fall. Haha…. 🙂

Jag har en pulled chicken i ugnen som jag är sååååå nyfiken på! Hoppas det blir gott, annars blir jag skapligt besviken alltså. Hatar att laga mat i timmar och det inte är gott sen…. blök! Den ska vara inne i ugnen i 2 timmar, jag tänkte ta 2,5 timma bara för att vara säker på att det bara rasar samman. Till det serveras grönsaker, såser, riven ost, nachos och tortillabröd. MUMS! Eller förhoppingsvis MUMS! 😉

Önskar dig en mysig kväll nu, njut kvällen.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pezze
pezze
8 years ago

Hmm.. du kan ju härma den orginala lite med o spraya en tjock metallring eller ngt liknande o sätta den under den nyköpte mini vasen o luta flaskhalsen snett..så!!! Eller så kan du oxå spraya flaskhalsen med guld efter du har maskerat den…eller ja!! Bara en liten tips!! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  pezze
8 years ago

Bra tips! ♥

Kina
Kina
8 years ago

Ser framemot en eller två rosor nästa gång du målar. Tänkte idag två turkosa rosor och två vita rosor,vore nog himla fint! Ha en mysig helg nu!:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Ja, vi får se om det blir några rosor? Ha en fin helg du med! ♥

Lotta
Lotta
8 years ago

Men Gud vilken underbar tavla!!! Skulle va perfekt hemma hos mig med alla vita väggar. Vad är det för mått på tavlan, samt vad kommer den/dina tavlor att kosta?

Kram Lotta

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Denna är 80×60 cm. Jag håller på att prissätta mina tavlor nu. Har fått ta experthjälp för att veta vad jag ska ta för dom, jättesvårt verkligen. Men nu har jag fått lite direktiv. De kommer att finnas i webshop sen.

Kram

Camilla F
Camilla F
8 years ago

Jättefin tavla du ritat Nina 🙂

Camilla F
Camilla F
8 years ago

Hihi målat menar jag såklart 🙂
Ha en mysig lördag!!

Ulrica
Ulrica
8 years ago

Den tavlan gillade jag massor!! Vad kostar den?
KRAM Ulrica

Nästa inlägg

Dagens Fredagssminkning

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x