RICE muggar och ENJOY CANDLES

Godmorgon! ♥

Rise and shine eller? Jag är vaken sen tre as usual, nu sitter vi och äter frukost här jag och Milo. Han ska till skolan och jag har jobb, en fikadejt och promenad inplanerad. Ikväll är det dags för Milos handboll igen. Han älskar det och tycker det är jättekul. Så han har LÄNGTAT kan man säga. Vi ha räknat ned till tisdag från förra tisdagen. 🙂

IMG_6110 IMG_6116 IMG_6117 rice-muggar rice_muggar IMG_6120

Ja, det som fick följa med hem från Inreda.com igår var dessa RICE muggar. Jag har letat efter just dessa och så fanns dom hos Annelie. Hur glad blev jag för det? Terece hade dom på sitt kontor och dom är alltid så goda att dricka kaffe ur så nu har jag lite såna i hyllan. LOVE IT!

IMG_6122 batterljus_världens_bästa_ljusstake_silver_köksfönster batteriljus_vardagsrum

Dessa världens bästa batteriljus ska jag i samarbete med Inreda.com presentera lite närmare. 

Jag har länge letat efter batteriljus som jag kan ha där det finns lite risker med brandfara, typ som i fönstret och sånt. I ärlighetens namn har jag köpt helt SJUKA mängder blockljus den här vintern. Jag har alltid velat ha stora blockljus på golvet men inte vågat för att vi har trägolv. Dessa ljus är som ”riktiga” vaxljus med tre små LEDlampor i. Alltså ingen veke som ska försöka se äkta ut utan tre LEDlampor som flimrar sådär oregelbundet… det finns nämligen en specialdesignad funktion för att de ska flimra oregelbundet precis som ett äkta blockljus. De är handgjorda i 100% vax. Det finns inte två exakt likadana ljus, alla har liksom sin egen unika form. På endast två AA batterier brinner de i ca 450 timmar (ca 8 veckor). Man kan välja att manuellt sätta på och stänga av dom, eller via timer 4, 5 eller 6 timmar. Perfekt när man inte orkar hålla på och sätta på och av (hur jobbigt det nu kan vara att knäppa av och på en knapp…haha).

Nu har vi några som jag kan placera lite här och var. Jag har i fönstret i köket och på vardagsrumsgolvet. Vill ha fler!!! Dock så är det rätt så dyra, typ de dyraste blockljus man kan tänka sig men man ska komma ihåg att dessa håller i mer än 10 år, man behöver bara byta batterier var 8:e vecka. Det är supermysigt att ljusen är tända när vi kommer hem och att de släcks av sig själva. De är även perfekta nattlampor om man nu har behov av det, jag tänkte ställa en i Milos rum i fönstret. Idag finns det ju massor på marknaden av den här sortens ljus, men jag törs påstå att inga är som Enjoy candles. Dom har gått och blivit kända som ”världens bästa batteriljus”. Mitt tips är att du önskar dig såna här framöver, jag är sååå nöjd med våra och så glad att jag nu har små ljus tända här och var som jag inte behöver tänka på överhuvudtaget. Jag kombinerar vanliga ljus med dessa men behöver inte alls lika många vanliga nu.

Psst….ska faktiskt kolla med Annelie om jag kanske kan få tävla ut några här på bloggen! Det vore nåt va? Du hittar dessa ljus hos Annelie på Inreda.com HÄR. Dom finns i massor med olika utföranden och färger, så kika in. Du ska få se bilder på när det är på under kvällen, så fina är dom!

Nu ska jag dra iväg och lämna Milo, sen väntar promenad med mamma! Mysigt! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
8 years ago

Jag blev lite kär i dom svarta skålarna (muggarna?) med rosor på som du har bredvid muggarna! Vart har du hittat dom? 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Martina
8 years ago

Ja visst är dom också så fina. Dom är ifrån Green Gate, love them. ❤️

Åsa
Åsa
8 years ago

Låter ju bra, men det är just det där flimrandet som jag tycker kan va så himla olika på batteriljus. Det ska efterlikna riktiga ljus men ibland (ofta?) flimrar det för mycket/oregelbundet tycker jag. Hur tycker du flimrandet är på dessa, är det mycket eller litet? Skönt med ett lugnt ljus tycker jag. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Jag vet precis vad du menar! Det finns dom som har fladder som är sådär hysteriskt. Typ som att det skulle blåsa stormvindar runt ljuset.

Det var riktigt behagligt på dessa. Flimret är sådär subtilt om du förstår vad jag menar. Det liksom flimrar till lite då och då.

Perfekt fladder säger jag. 🙂

Marie
Marie
8 years ago

Åtta veckor dygnet runt? Har köpt ett annat märke som jag nu inte minns vilket och haft på fyra timmar per dygn och bytte batterier förra veckan efter snart två års användning. Svårt att veta om det är superbra batterier eller ljuset det beror på dock.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Åh jäklar! Ja det var verkligen läääänge. Wow!

Annica
Annica
8 years ago

Har köpt en del billiga varianter av Batteriljus och ofta är det ett sånt gult sken på dem. Hur lyser dessa ljus? Är det vitt eller gult sken?

Nästa inlägg

Blåbärskladdkaka

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x