Stressmorgon

Godmorgon!

Oj, här hemma har vi sovit längre än vanligt. Det innebär en ”skynda på” morgon. Vi har en enda lång isgata utanför oss så sand behöver köpas in. Tonys bil hade hasat ned på vår uppfart nu i morse. Hjälp! Då är det halt hörrni.

 

Min havrevälling börjar bli klar här och snart är det dags att väcka Milo. Han sover som en stock fortfarande.

Vill bara snabbt in för att önska dig en fin dag. Själv ska jag till mitt nya kontor och röja lite idag. Kul kul!

Här inne ska det bli lite tapettips och så väntar ett smaskigt recept också. Vi hörs snart igen!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Havrefras
Havrefras
8 years ago

En grej som jag ”stört mig på” – man ser inte vilken tid du lägger ut inläggen (eller är jag blindbockstyre?!)? Ibland skriver du te x ”oj oj tidig morgon”, men man vet ju inte hur tidig? Helt sjukt att man till och med vill veta det, men nu har jag ialf stört mig på det ett tag och ville säga det, haha! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Havrefras
8 years ago

Hahaha! Nu fick jag mig ett härligt skratt. Vet du, du är inte ensam. Haha… Ni är faktiskt ganska så många som undrar. Ska kolla om jag kan få till det eller om jag kanske måste byta tema då? Vi får se vad dom säger. ❤️

Weronica
Weronica
8 years ago

Hur gör du havrevällingen? Äter hela fam den?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Weronica
8 years ago

Jag gör en som jag och Milo äter. Det är vi som gillar det, resten äter inte frukost hemma på vardagarna. När jag gör till mig och Milo så har jag 2 dl vatten, 2 dl laktosfri mjölk, ca 0,75 dl glutenfria havregryn och lite mer än en 1/2 tsk salt. Kokar det i 3 minuter, klart! 🙂

Weronica
Weronica
Reply to  Niiinis
8 years ago

Tack, måste provas!

Nästa inlägg

Vit kladdkaka med lemoncurd

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x