Jump out of bed

Godmorgon! 

Ni är många som önskar att jag ska ha en klocka på mina inlägg. Några av er skäms för att ni vill det, någon skrev: ”Tänk att man vill veta allt, t.o.m vilken tid det är”. Haha…. Men jag har full förståelse för det. Helst när jag skriver inlägg som ”ojoj vad tidigt” och sånt. Ska kolla hur det ligger till med det där med tiden? Vet inte om jag måste byta tema på bloggen då? Ska undersöka saken i alla fall.

Sen är ni några som skriver att era kommentarer inte kommer med. Att det står typ default eller nåt sånt. Ska kolla upp det med, många uppfattar det som att det blir så när man kommenterar från mobilen. Ska kolla med huvudkontoret så får vi se om det är nåt vajs där!

 

Japp, jag vet inte om man kan skapa en vision att hoppa upp ur sängen kl halv 3 som jag vaknade (inatt) i morse? Haha….men man kan ju försöka. (Tuppilurade i soffan tidig kväll ska jag erkänna). Har dock slarvat lite med min meditation då jag inte hunnit men efter min dusch som jag ska hoppa in i nu ska jag sätta mig ned en stund och bara andas. Har hittat bästa meditationsmusiken på Spotify. När jag inte orkar gå efter appen så fick jag rådet av Carola att bara sitta med tända ljus, lugn musik och bara andas. Funkar skitbra!

 

Här är en av mina personliga favoriter av de posters jag designat. Denna ska jag själv ha i köket! Längtar så till jag får öppna min webshop. Men men, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge…eller?!

Nu in i duschen och sen morgonbestyr och iväg till kontoret. Hoppas ni får en fin torsdag, tänk vad veckan går fort alltså?! Helt otroligt! Här inne ska du få tips på fina skira blusar till våren och ett recept som jag hade med i Hela Sverige Bakar.

Stor kram Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liza
Liza
8 years ago

Riktigt snygg poster! Kan jag tänka mig att ha hemma. Ska bli spännande att se vad din webshop mer har att erbjuda.

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Nu vart jag nyfiken på vilken musik du använder vid meditation? Jag saknar bra musik nämligen.

Kram Ann-Marie

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Sök på meditation på Spotify, där finns det maaaaaasor!

Nästa inlägg

Vad är det som pågår här?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x