Lite kan göra mycket…

Hallihallå!

Mitt i ”Rene’s brygga” här hemma. Tycker det programmet äääär så himla trevligt. Blir glad i hela magen. Lite äckligt såg det ut med korvstoppningen bara….haha! 🙂

 

Här lite FÖRE/EFTER bilder på lite kontorspiff. Lite blommor, lampor, målningar och lite smådetaljer gör stor skillnad. Ska göra en liten myshörna också, behöver åka till IKEA först. 🙂

 

Kaffe/te/frukthörna. 🙂 Vi har ett kök i byggnaden men det kan vara mysigt att ha kaffe/te och sånt inne på rummet.

 

Satt på kotoret och jobbade med webshopen hela förmiddagen. Vet ni vad jag måste göra? Jag måste göra om ALLT. Buhuuu….jag kom på att jag skulle ha en annan form av webshop än den jag haft hittills. Mycket extrajobb men det blir bättre så jag får ta dubbeljobbet.

 

Käkade ensamlunch idag. Maten var så god att jag tog bild när jag var klar. Jag äter väldigt sällan ensamlunch, men det kan vara riktigt mysigt. Det tog bara 43 år att tycka att det känns ok. Jag har ända sen jag var liten tyckt synd om min pappa när han reste i jobbet och åt ensamluncher. Jag har t.o.m sagt åt pappa att han inte får äta själv. Men, pappa har alltid förklarat att det är ringt skönt att sitta i lugn och ro, läsa en tidning eller bara njuta av maten.

Apropå mat. Jag äter ju gluten och laktosfritt för min mage. Detta har gjort att jag inte äter ute så mycket, mest för att det är bökigt och det finns sällan rätter som är gluten och laktosfria. Men idag, på Stattshörnan här i vår småstad, var dom såååå tillmötesgående. T.o.m så kocken stekte en ny fisk för att jag inte skulle få en panerad fisk (även om jag sa att jag skrapar bort det då jag inte är intolerant utan bara känslig). Kocken gjorde också en specialsky till mig. Det kallar jag service, på en restaurang som serverar luncher liksom. Hatten av! Hälsade så mycket till kocken att det var fantastiskt gott.

 

Väl hemma hoppade jag i myskostymen. Det kan vara det skönaste ever. Kliva ur jeans, tajt bh och sånt. Att ta av en tajt bh kan ju vara så skönt så man svimmar.

Nä, nu ska jag sova. Imorgon är det FINFREDAG, härligt härligt! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
8 years ago

Gud vad jag håller med dig om bh. Så himla skönt att släppa ut tuttarna efter en lång dag. Haha

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nina Green
8 years ago

Hahaha, i knoooow! 😉

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Har du märkt skillnad av att äta gluten och laktosfritt? Jag kör själv laktosfritt och bättre är det men vissa dagar….Har dom testat dej för IBS?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Inte testad för IBS. Till mig sa dom att man utesluter allt annat, hittar man inget annat så får man tro att det är IBS.

Jag märker massor med skillnad! Verkligen! Men blir känsligare hela tiden så jag måste sköta mig exemplariskt för att inte få ont.

Nästa inlägg

Kolasnittar med apelsin

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x