Dagens SMINKNING

Finfredag var det ja!

Idag slog jag till på inbakade flätor. Fick mjölksyra och blodstopp i armarna men lyckades till slut knixa ihop flätor. 🙂 Tror att jag måste lära Tony att göra inbakade flätor faktiskt. 🙂 Sminkningen idag blev en brun historia med en ny palette. Den är sådär härligt brun/guldig/nude i tonen. Svårt att förklara… men fin helt enkelt!

isadora nude sand

ISADORA #06 NUDE SAND, du hittar den HÄR. 

Såhär såg det färdiga resultatet ut.

1) Jag har börjat med att lägga en vit grundskugga som jag brukar avnända på själva locket. Jag har en från Make Up Store som jag börjat få massor med anvädning för. Den heter Satin ooch den hittar du här! Man behöver bara lite lite för att det ska räcka och bli bra. Ser ut såhär:

makeup store satin

2) Därefter tar jag den mörkaste skuggan på paletten och blandar ut den lite med den till vänster på paletten. Har på den längst ut i globlinjen som du ser på bilden.

3) Sedan tonar jag ut skuggan så alla skarpa kanter försvinner. Använder den näst största borsten i startersetet från Real Techniques, ASGRYM är den! Den hittar du HÄR. 

4) Sedan har jag på en eyeliner. En superbra som är från Palina. Den heter Drama Queen liner och är riktigt lätt att göra eyeliner med. Ibland kan det vara svårt, jag vet. Men har man bara en tillräckligt spetsig och bra eyeliner så är det inte så svårt. Den här från Palina hittar du HÄR. 

5) Jag avslutar sedan med att ha på mascara och sen fylla i mina ögonbryn.

(adlinks)

  

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Åh vad fint med flätor,vill ha,jag håller på och sparar till långt hår.Då tittar dottern på mig och säger , ja om tre år kanske! Trevlig helg .Kram

Anita
Anita
8 years ago

Åhh älskar din poncho Nina 😀 <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anita
8 years ago

Visst är den fiiiin? LOVE IT!

Sofia J
Sofia J
Reply to  Niiinis
8 years ago

Var är kimonon köpt? Så snygg!

Jungfrumamma
8 years ago

Supersnygga färger och jättebra tips:). . Själv använder jag bara svart och guld typ :D. Tråkigt. . Jsg sminkade mig massor förut

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jungfrumamma
8 years ago

Ja, man ”fastnar” oftast i lite favoritfärger men det är väldigt kul att använda lite nytt, dessutom gör det stor skillnad på utseende bara genom att anävnda andra färger. 🙂

Nästa inlägg

FINFREDAG

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x