FĂ„ bort din mustasch

Jag har ju tidigare pratat om min mustasch ju! 🙂

Om hur jag skĂ€mdes för den nĂ€r jag var liten, hur jag anvĂ€nde mammas veet och brĂ€nde upp hela överlĂ€ppen. Hur jag gick till skolan med vĂ€rldens största sĂ„r pĂ„ hela överlĂ€ppen. Ja men sĂ„dĂ€r. Sen dess har jag dock liksom slappnat av lite kring min mustasch. Den Ă€r dĂ€r och vĂ€xer tillbaka lite dĂ„ och dĂ„. HĂ€romdagen satt jag i mammas bil och fick nĂ„got i ögat, jag tog ned solskyddet för att titta i spegeln dĂ€r. Solen lös in i bilen och ganska precis pĂ„ min överlĂ€pp…..

Jag ba: WHAT???? I solen var det som det satt en man dĂ€r i framsĂ€tet med en mörk mustasch. 😀

Hahaha, nu ska jag nog bli lite mer noga med den dÀr mustaschen. Man kanske inte behöver lÄta den vÀxa vilt? Jag vet att jag sökte efter sÄna mustaschslippar förut och fick veta att det ju finns kvar. Förr tror jag det var Nivea som hade sÄna, men sen försvann dom.  Men som sagt, dom finns! Dom Àr vÀrldens bÀsta dessutom. RITCH RATCH BORTA typ!

veet_face_wax_strips veet_face_wax_strips

Nu Ă€r jag Ă„terigen len som en liten bebisstjĂ€rt pĂ„ överlĂ€ppen. Helt underbart! Dock sĂ„ ska man vara beredd pĂ„ att man blir lite röd efterĂ„t. Bra Ă€r att smörja in sig med en riktigt fet krĂ€m efterĂ„t och kanske planera dagen efter att man kommer vara lite röd. Jag skulle precis gĂ„ pĂ„ Milo handbollstrĂ€ning sĂ„ jag fick faktiskt ha pĂ„ bĂ„de concealer och underlagskĂ€rm för att det röda inte skulle lysa igenom. 🙂

HÄR kan du hitta dessa wax-strippar. Billiga som tusan Ă€r dom ocksĂ„!

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
8 years ago

HĂ€r har du en med samma problem 🙂 Mushen syns absolut mest i bilar i dagsljus och hos tandlĂ€karen har jag mĂ€rkt haha. Jag anvĂ€nder en epilator, tror att den Ă€r frĂ„n Braun. Kan rekomendera den. Den Ă€r ganska dyr, men den drar liksom ut hĂ„rstrĂ„na bara medans vaxet stör huden lite ocksĂ„.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marianne
8 years ago

Jag har exakt en sÄn! Men jag stÄr verkligen inte ut med den smÀrtan. Med wax gÄr det fortare. Med epillatorn sÄ rycker den ett strÄ dÀr och ett hÀr. Jag fick dÄndimpen av det, Hahaha! Den funkar dÀremot kanon pÄ benen! Love it!

Åsa
Åsa
8 years ago

Hej! Jag anvÀnder weet hÄrborttagningscreme , den som egentligen Àr för bikinilinje mm! Funkar jÀttebra och inget rött el svullet efter. Mvh Äsa

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Den funkar inte alls pĂ„ mig tyvĂ€rr! Den förstör mig fullstĂ€ndigt varje gĂ„ng sĂ„ den kan jag tyvĂ€rr inte anvĂ€nda alls. 🙁 Dom hĂ€r stripparna Ă€r grymma, som tur Ă€r försvinner det röda pĂ„ bara nĂ„n timma Ă€ndĂ„… 🙂

Marika
Marika
8 years ago

Jag har kört med allt, vax, plocka med pincett, rakning (!)…sen fick det vara nog. Har tagit bort hĂ„ren med epilering pĂ„ salong. SĂ„n dĂ€r elektrisk historia som kĂ€nns som tortyr. Men muschen Ă€r pĂ„ vĂ€g bort. För gott. Äntligen!

NÀsta inlÀgg

Ört och balsamicobakad kyckling med hemlagad potatismos

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x