ANNONS

Få bort din mustasch

/

Jag har ju tidigare pratat om min mustasch ju! 🙂

Om hur jag skämdes för den när jag var liten, hur jag använde mammas veet och brände upp hela överläppen. Hur jag gick till skolan med världens största sår på hela överläppen. Ja men sådär. Sen dess har jag dock liksom slappnat av lite kring min mustasch. Den är där och växer tillbaka lite då och då. Häromdagen satt jag i mammas bil och fick något i ögat, jag tog ned solskyddet för att titta i spegeln där. Solen lös in i bilen och ganska precis på min överläpp…..

Jag ba: WHAT???? I solen var det som det satt en man där i framsätet med en mörk mustasch. 😀

Hahaha, nu ska jag nog bli lite mer noga med den där mustaschen. Man kanske inte behöver låta den växa vilt? Jag vet att jag sökte efter såna mustaschslippar förut och fick veta att det ju finns kvar. Förr tror jag det var Nivea som hade såna, men sen försvann dom.  Men som sagt, dom finns! Dom är världens bästa dessutom. RITCH RATCH BORTA typ!

veet_face_wax_strips
veet_face_wax_strips

Nu är jag återigen len som en liten bebisstjärt på överläppen. Helt underbart! Dock så ska man vara beredd på att man blir lite röd efteråt. Bra är att smörja in sig med en riktigt fet kräm efteråt och kanske planera dagen efter att man kommer vara lite röd. Jag skulle precis gå på Milo handbollsträning så jag fick faktiskt ha på både concealer och underlagskärm för att det röda inte skulle lysa igenom. 🙂

HÄR kan du hitta dessa wax-strippar. Billiga som tusan är dom också!

(adlink)

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00