Få bort din mustasch

Jag har ju tidigare pratat om min mustasch ju! 🙂

Om hur jag skämdes för den när jag var liten, hur jag använde mammas veet och brände upp hela överläppen. Hur jag gick till skolan med världens största sår på hela överläppen. Ja men sådär. Sen dess har jag dock liksom slappnat av lite kring min mustasch. Den är där och växer tillbaka lite då och då. Häromdagen satt jag i mammas bil och fick något i ögat, jag tog ned solskyddet för att titta i spegeln där. Solen lös in i bilen och ganska precis på min överläpp…..

Jag ba: WHAT???? I solen var det som det satt en man där i framsätet med en mörk mustasch. 😀

Hahaha, nu ska jag nog bli lite mer noga med den där mustaschen. Man kanske inte behöver låta den växa vilt? Jag vet att jag sökte efter såna mustaschslippar förut och fick veta att det ju finns kvar. Förr tror jag det var Nivea som hade såna, men sen försvann dom.  Men som sagt, dom finns! Dom är världens bästa dessutom. RITCH RATCH BORTA typ!

veet_face_wax_strips veet_face_wax_strips

Nu är jag återigen len som en liten bebisstjärt på överläppen. Helt underbart! Dock så ska man vara beredd på att man blir lite röd efteråt. Bra är att smörja in sig med en riktigt fet kräm efteråt och kanske planera dagen efter att man kommer vara lite röd. Jag skulle precis gå på Milo handbollsträning så jag fick faktiskt ha på både concealer och underlagskärm för att det röda inte skulle lysa igenom. 🙂

HÄR kan du hitta dessa wax-strippar. Billiga som tusan är dom också!

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
8 years ago

Här har du en med samma problem 🙂 Mushen syns absolut mest i bilar i dagsljus och hos tandläkaren har jag märkt haha. Jag använder en epilator, tror att den är från Braun. Kan rekomendera den. Den är ganska dyr, men den drar liksom ut hårstråna bara medans vaxet stör huden lite också.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marianne
8 years ago

Jag har exakt en sån! Men jag står verkligen inte ut med den smärtan. Med wax går det fortare. Med epillatorn så rycker den ett strå där och ett här. Jag fick dåndimpen av det, Hahaha! Den funkar däremot kanon på benen! Love it!

Åsa
Åsa
8 years ago

Hej! Jag använder weet hårborttagningscreme , den som egentligen är för bikinilinje mm! Funkar jättebra och inget rött el svullet efter. Mvh åsa

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Den funkar inte alls på mig tyvärr! Den förstör mig fullständigt varje gång så den kan jag tyvärr inte använda alls. 🙁 Dom här stripparna är grymma, som tur är försvinner det röda på bara nån timma ändå… 🙂

Marika
Marika
8 years ago

Jag har kört med allt, vax, plocka med pincett, rakning (!)…sen fick det vara nog. Har tagit bort håren med epilering på salong. Sån där elektrisk historia som känns som tortyr. Men muschen är på väg bort. För gott. Äntligen!

Nästa inlägg

Ört och balsamicobakad kyckling med hemlagad potatismos

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x