Tips på fräsch drink!

Hallå i stugorna! 

Jag ligger och tittar på när Milo spelar FIFA. Jag har katten vid fötterna och ligger under en filt i Milos säng. Fifasen så skönt alltså. Ikväll blir det en tidig kväll känner jag. Har jobbat frenetiskt idag och kom ifrån kontoret på bredställ till fritids. Var lite Alfons Åberg över mig idag…. ”Jag ska bara” ni vet.

Du, ikväll bara måste jag tipsa dig om min vän Malins recept på en ingefäradrink. Du har väl inte missat hur nyttigt det är med ingefära va? Den här drinken ska man verkligen kunna njuta av….det lät så otroligt fräscht och gott!

 

Hur fräscht och gott såg inte det här ut då? Kila in på Malins blogg så får du receptet. Läs runt lite, hon har en mysig blogg. Tips!

Nu ska jag fortsätta mysa här faktiskt. Ska tvätta av mig sminket och allt redan nu så man kan såsa runt och somna hur man vill sen.

Ha en mysig kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

har gjort Apelsin, morot, och ingefära drinkar varje höst/vinter sedan hösten 2011 och har inte varit förkyld en endaste gång sedan aug 2011! Så ingefära apelsin och morot är kanon!! Bjöd min sambo på din blåbärskladdkaka ikväll. Han sa ” det här var nog det godaste du bakat någonsin ” 🙂 på 15 år! 🙂 🙂

Jungfrumamma
8 years ago

Åh det där ser spännande ut, måste verkligen prova!

Nästa inlägg

Rougetips

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x