ANNONS

Sista dag för tävling!

/

Lidby Living 4

HUR FINT?

Här har vi dessa underbara kuddar igen. Lidby Living kuddarna. Jag är sååå nöjd med mina som smyckar vår soffa och fåtölj där hemma. Var ju också på Mall of Scandinavia och fick se dom smycka superfläshiga inredningsbutiken R.O.O.M.

MOS 2
MOS 3
MOS 4
MOS 5
MOS

Så fint dom låg där helt uppfluffade va?

Jag vill bara påminna dig om min supeduper tävling som pågår nu. Där kan du vinna 2 valfria kuddfodral och en kökshandduk från Lidby Living. Idag är det nämligen sista dagen för att tävla så glöm nu inte att gå in och göra det HÄR!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00