Myskostymen på till mello

Hej igen! 

Idag har vi en sån där härlig dag igen. Inga måsten, bara göra sånt som faller en in. Jag jobbade lite på förmiddagen, klädde sen på oss ochslog iväg på powerwalk. Elliot stannade hemma med Milo medan vi gock ut. Inte ofta vi är ute på promenad på tu man hand faktiskt.

 

Vi fick till en bra runda. Vi körde på i rätt bra fart för att vara oss, hade nästan lite lårkramp när vi kom hem. Gissa om det var härligt att få knata in i bastun?

 

Svetten bara rann…drack en hel sån här flaska vatten medan jag bastade. Det var så gott! Efter bastun tog jag en lång dusch, andades och sen på med myskostymen här hemma.

 

(Har inte tappat en knapp på brallan, slarvigt knäppt bara.)

Såhär ser min myskostym ikväll ut! Hoodie från Happiness HÄR och dessa gaaaaalet sköna brallor från Saint Tropez HÄR (såg att dom var på REA nu.) Leopardprintet får duga som Melloglamour ikväll. 😉

Ska sätta mig och skriva ett jättegott kycklingrecept till dig  snart, kanske något att äta till kvällen? Jag ska nog rulla lite chokladbollar till kvällens mello också, var ungefär 147 år sen jag åt en chokladboll. 😀

Kikar du inte in mer ikväll önskar jag dig en fin kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Familjemiddag på Bombance igår

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x