Kväll

Go’kväll finisar! ❤️

Äntligen i soffan. Har haft fullt upp med allt fix så har inte satt mig ordentligt förrän nu.

 

Tony landade fint på förmiddagen. Så galet att jag kunde se hela resan på det här sättet. Riktigt kul ju. Det hade varit en guppig resa så jag är inte alls avis faktiskt. Pratat med honom flera ggr idag. Han tycker att vi ska åka dit tillsammans nångång – ”Du skulle älska allt Nina” sa han. Jag har aldrig varit i Holland så jag har ingen aning faktiskt. Men om jag ska dit så tar vi bilen. 😉

 
  

Milo hade handbollsträning ikväll. Det är lite vajsing att hinna med mat innan så det fick bli kalaskäk för hans del. He lööööööves Mc Donalds. Han tar alltid samma sak också. Chicken Nuggets, bearnaisedip, strips, mjölk och äpplen. Allt enligt kostcirkeln. 😉

 

Han hade redan hunnit demolera den lite men jag svängde förbi Fabian Flinks Brödbod och inhandlade en semla till Milo. Dock så har han lite svårt att minnas vad den heter.

Jag hade lovat honom en semla efter skolan idag. När jag hämtade honom sken han upp som en sol!

”Mamma, nu ska vi åka och köpa MUSSLA” utbrast han storögt.

”S E M L A  heter det hjärtat” svarade jag.

HAHAHAHA, jag hade svårt att hålla mig för skratt men behärskade mig. Det har blivit några felsägningar till men nu tror jag att det börjar sitta. 😉 Lite kul är det att det ju faktiskt påminner lite om en mussla. Haha….

Nu ska jag få in Milo i duschen här innan han ska nattas. Själv ska jag sminka av mig och lägga mig tillrätta och kolla på Parneviks på play i sängen.

Fin kväll!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
8 years ago

Var i Holland för några år sedan. Helt underbart på våren med alla tulpaner och andra blommor som odlas på de stora fälten.Vi besökte även den stora blomstermässan och cyklade längs kanalerna, skulle gärna åka dit igen. Vi bodde i husbil som vi hyrde i Tyskland och åkte runt i, fungerade jättebra.

Kina
Kina
8 years ago

Godkväll! Kanske blev inte mina semmelmuffins lika snygga som på din bild 😉 men oj oj oj så goda!! 🙂 tack för tipset!! PS min sambo satt i sig TRE stycken på raken. 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Godkväll! Kanske blev inte mina semmelmuffins lika snygga som på din bild 😉 men oj oj oj så goda!! 🙂 tack för tipset!! PS min sambo satt i sig TRE stycken på raken. 🙂

Nästa inlägg

Vårgarderobstips

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x