När ångesten slår till med full kraft….

Godmorgon! ♥

Jaha, då har vi skickat iväg karln på resa, barn till skolan och stort barn till jobb. Den sistnämnde behöver man inte så mycket skicka längre. Han sköter sig helt själv. 🙂 Men skulle jag få så skulle jag nog curla loss järnet….sån är ju jag. Har just sms:at med Tony. Han sitter på planet som just skulle starta.

 

  Bara jag såg bilden slog ångesten till med full kraft! HUUUUU….. det där med flyga är INTE min grej även om jag numera fixar det galant. Men att sitta sådär i det där stålröret är ju allt annat än skoj kan jag känna. Det var dock väldigt nyttigt för mig att få besöka cockpit sist jag flög. Nu har jag öppnat upp flightradar här, jag har haft det som en ”terapigrej” i min telefon tidigare. Nu har jag tagit bort den dock. Alltså, ”terapigrej” som i att jag ser hur många flyg det faktiskt är där uppe i himlen utan att det händer något. Knäppt va? Men på något sätt har det hjälpt…. 🙂

Här har jag koll på var han flyger nånstans. Det galna är att jag är orolig nu även om det inte är jag som flyger. Också knäppt men tillhör flygrädslan att även vara rädd åt andra tydligen. Det är så knäppt det här med flightradar. Nu sitter jag och tittar och ser att dom flyger över Linköping.

 

VINK VINK TOOOOOONY! Vi seeer dig här nere på jorden. 🙂

IMG_6337

Jaha, tack för all feedback angående mitt köksbord! Vad snälla ni är. Ja, det är minst sagt lite speciellt och jag kan nog säga att ingen annan har ett precis likadant. Frågan är om jag kommer ledsna på det? Men vad tusan, det gör ju inget. Bara till att måla det vitt igen i så fall, eller varför inte göra en ny målning kanske? 🙂

I morse tittade Milo på mig och frågade: ”Mamma, får man måla på bordet sådär?” Jag blev lite full i skratt för nej, det får man ju egentligen inte. Jag svarade klantigt nog: ”Ja hjärtat, det är ju vårt bord så då får man göra vad man vill med det!” Snabbt insåg jag mitt misstag när han sa: ”Jaha, men då kan man slå sönder det också, eftersom man får göra vad man vill!” Lite förvånad blev jag för Milo är en försiktig pojke. Haha… slå sönder liksom. Han tog liksom i från tårna. Försökte förklara att slå sönder får man inte göra men en målning kan vara ok. Väntar bara på att han ska säga att han också vill måla. 😀

Nä, nu måste jag jobba vidare här. Ska skicka beställningar denna veckan och håller på att slutföra de sista. Här inne på bloggen ska du få lite klädtips, det blir lite mer semmelrecept också. Igår hittade jag mitt bokmanus igen. Ni vet den där boken som jag började skriva på efter jag fött Milo men som jag liksom glömmer av mellan varven. Igår läste jag lite i den och insåg att jag ju måste skriva klart den där boken nångång….. det vore så roligt att släppa den. Men sen vill jag ju göra en bakbok också. Ja det är mycket man vill göra.

Kanske att du ska få ett litet utdrag ur boken senare idag?

Vi hörs snart igen! ♥ Kram // Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
8 years ago

usch ångest för flyg, jag har ingen ångest men är väldigt rädd. Så jag kan tänka mig hur jobbigt det måste vara med ångest då istället. :/

Ja du jag misstänkte att sonen kommer nog också vilja ”göra konst” på bordet 😀 😀

Diana
8 years ago

usch ångest för flyg, jag har ingen ångest men är väldigt rädd. Så jag kan tänka mig hur jobbigt det måste vara med ångest då istället. :/

Ja du jag misstänkte att sonen kommer nog också vilja ”göra konst” på bordet 😀 😀

Kina
Kina
8 years ago

Gillar inte heller att flyga. Skulle aldrig sätta mej på ett plan och vara där uppe under en långresa aldrig! Så se Thailand Australien kommer jag inte få göra och vill inte heller. Trivs bäst på marken 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Gillar inte heller att flyga. Skulle aldrig sätta mej på ett plan och vara där uppe under en långresa aldrig! Så se Thailand Australien kommer jag inte få göra och vill inte heller. Trivs bäst på marken 🙂

Mia
Mia
8 years ago

När du minst anar det har han kanske ritat dit lite gröna blad på tulpanerna 😉 dom är underbara i sina funderingar i den där åldern 🙂
Ser fram emot lite klädtips idag, känner att jag har kört fast! 😀
Hoppas du får en härlig dag!
Kram

Mia
Mia
8 years ago

När du minst anar det har han kanske ritat dit lite gröna blad på tulpanerna 😉 dom är underbara i sina funderingar i den där åldern 🙂
Ser fram emot lite klädtips idag, känner att jag har kört fast! 😀
Hoppas du får en härlig dag!
Kram

Nästa inlägg

Du vann produkterna ifrån Lidby Living

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x