Man vänjer sig….

Goodmorning! 

Inatt har jag sovit lite bättre, man vänjer sig med allt verkar det som. Även med att sova ensam. Eller ensam var väl att ta i. Milo har legat bredvid mig i sängen och Thedde i sitt rum så det har inte gått någon nöd på mig. Vaknade vid 2 och låg vaken en stund men somnade faktiskt om till slut och vaknade efter 6. Så, helt ok med andra ord. Milo satte sig upp vid kl 3, kikade på mig och kvittrade glatt: ”Godmorgon mamma!” Haha, eeeh nä skulle inte tro det va? ”Milo, det är natt, du måste fortsätta sova” svarade jag. Han köpte det rakt av tack och lov. 🙂


Kom till kontoret för en stund sen och har brassat i ordning en kopp kaffe till mig i Nespressomaskinen. Jag dricker ju koffeinfritt kaffe och det funkar hur bra som helst. Jag får smaken men inte effekten av koffein (som man ska undvika då man har utmattade binjurar). Nespresso har supergott koffeinfritt kaffe verkligen så jag märker faktiskt ingen skillnad. Förutom att jag inte blir yr och får hjärtklappning, det var nämligen ett vanligt fenomen när jag drack vanligt kaffe.

Idag åkte mina tjejkompisar till Sälen. Lite avundfrisk blir jag eftersom jag vet hur jäkla kul dom kommer att ha det. Dock så har jag sagt att om jag skulle komma över en helikopter i helgen så brassar jag upp och festar en kväll med dom. Det är vad jag klarar numera, man har nämligen blivit tant på riktigt förstår ni. Jag klarar inte fest flera kvällar i rad längre, varken psykiskt (bakfylleångest) eller fysiskt (magen kajkar ur på en pisskvart). Ibland kan jag bli avis på människor som sällan känner bakfylla eller andra krämpor som bakfylla kan ge. Jag minns efter Tonys 35 årsfest, när det kändes som jag skulle dööööö. Nä, fifasen! Inte värt det alls faktiskt. Men EN festkväll skulle som sagt vara galet kul! Sitter du inne med en helikopter som står och skräpar nånstans kanske du skulle kunna skjutsa mig?! 🙂

Inatt kommer Tony hem i alla fall. Han har haft en bra mässa med massa härliga bjudningar och middagar. Nu måste jag jobba här, vi hörs igen sen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Beroende

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x