Saknad!

Hola!

Här sitter vi i soffan och kollar barnprogram. Det är Niklas Strömstedt som läser saga. Riktigt mysigt! ❤️

Milo fick köpa Hubba Bubba på rulle idag. Så glad för det lilla. 🙂 Han blåser bubblor för glatta livet här. Vi väntar på att Tony ska ringa FaceTime till Milo. Han har ett sista möte innan han ska brassa till flygplatsen. Där ska dom sen sitta i 5 timmar innan planet mot Sverige lyfter. Blöööök! Han kommer hem sent inatt nångång.

 

La just upp den här bilden på Instagram. Älskar den verkligen. Åh vad jag saknar honom.❤️ Det har varit så tomt här hemma. Livet är inte detsamma utan honom, så är det. Dock så vänjer man sig väldigt fort. Läskigt nästan tycker jag. Men inatt kommer han äntligen hem. Igår när de pratade FaceTime så sa Milo flera ggr: ”Pappa, jag saknar dig så himla mycket!” Blev nästan ledsen i hjärtat, alltså för att han saknar så mycket. Han saknar oss så ofantligt mycket när någon av oss är borta.

 

Vi saknar nog varandra väldigt mycket allihop!  Men det är nyttigt att sakna, det är nyttigt att känna längtan efter den andra. Man värderar den andra på ett helt annat sätt då.

 

Tog den här bilden på jobbet idag och fick se bakgrunden…..

 

….kunde inte låta bli att skämta till det lite. 🙂

 

Blev mycket jobb vid datorn idag, en hel del kaffe också. Blir stel som en jäkla pinne av mycket datorjobb. Skulle vara sååå skönt att få lite massage. När vi åker till Ystad ska jag unna mig massage. Vet inte vilken bara så tänkte rådfråga Er sen, men det kommer i ett inlägg imorgon om det.

 

Jag har tänt ljus överallt här hemma. Urrburr utanför dörren alltså. Här är det grått grått grått.

 

Lagade en jättegod fiskrätt ikväll. Fick ihop lite matlådor också. Ska ge dig receptet imorgon.

Nu skickade jag Milo ut i köket och göra sig en smörgås. Han kör med oss. ”Mamma, jag vill ha en smörgås” och jag rusar ut i köket och fixar. Men serru, den gubben går inte längre. Nu har han fått börja fixa mer och mer åt sig själv. Allt är ju bökigare för honom såklart. Han når ju inte upp i skåp och sånt, men han tar stol till hjälp så det går ju.

 

Oooookej?! 😉 En finncrisp med Nutella på blev det. Det är nu man får bita sig i läppen och säga ”Vad duktig du är att göra smörgås åt dig själv” och se glad ut.

Nu tar vi kväll här hemma, ska kolla på nåt på play tänkte jag. Kanske kokar mig en kopp the också. Hoppas du haft en fin torsdag, lämna gärna ett avtryck. Då blir jag glad! ❤️

Kram ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

25 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
Skatan
8 years ago

Säg inget till Milo…men jag tyckte först att hubbabubban såg ut som en napp.
Tänkte ååååå shit..nu är jag riktigt snuttigt efter pappa.
Så härligt att kunna läsa om er kärlek. Du och Tony verkar verkligen ha en jättefin relation. Mysigt.
Tack för alla inlägg som du sprutar ut dig. Jättekul att läsa och ta det här på rätt sätt nu: jag tycker att” gamla du” lyser igenom . Hrm svårt att sätta fingret på – men humorn -lite mer avslappnad ( även fast du varit solokvisto ) lite mer ”du”.
Jag gillar det ( Å jag kan ha fel, protestera om du vill men som sagt berättar bara i all välmening. ..å vad pretto det där lät. Jag slutar nu- snurrar in mig själv. Hahahaha )

Ha en fin kväll!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

Haha! Napp….åh herreminjee. Då hade det blivit livat här inne.

Jag tog det inte alls fel. Förstår vad du menar faktiskt. Alltså, jag har blivit lite ärrad av att släppa på fullständigt. Kan bli så ibland när man inte orkar stöta sig med folk. Varit mycket så när jag inte mått bra. Men tack för du uppmuntrar mig. 🙂 ❤️ ”Gamla Nina” blingar till lite då och då! 🙂

Stor kram! ❤️

Skatan
Skatan
8 years ago

Säg inget till Milo…men jag tyckte först att hubbabubban såg ut som en napp.
Tänkte ååååå shit..nu är jag riktigt snuttigt efter pappa.
Så härligt att kunna läsa om er kärlek. Du och Tony verkar verkligen ha en jättefin relation. Mysigt.
Tack för alla inlägg som du sprutar ut dig. Jättekul att läsa och ta det här på rätt sätt nu: jag tycker att” gamla du” lyser igenom . Hrm svårt att sätta fingret på – men humorn -lite mer avslappnad ( även fast du varit solokvisto ) lite mer ”du”.
Jag gillar det ( Å jag kan ha fel, protestera om du vill men som sagt berättar bara i all välmening. ..å vad pretto det där lät. Jag slutar nu- snurrar in mig själv. Hahahaha )

Ha en fin kväll!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

Haha! Napp….åh herreminjee. Då hade det blivit livat här inne.

Jag tog det inte alls fel. Förstår vad du menar faktiskt. Alltså, jag har blivit lite ärrad av att släppa på fullständigt. Kan bli så ibland när man inte orkar stöta sig med folk. Varit mycket så när jag inte mått bra. Men tack för du uppmuntrar mig. 🙂 ❤️ ”Gamla Nina” blingar till lite då och då! 🙂

Stor kram! ❤️

Carin
Carin
8 years ago

Hej.
Ville bara sända en varm STOR KRAM till dig.
Kände att du kanske behövde det.KRAM

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carin
8 years ago

Åh TACK! Den behövde jag! ❤️

Carin
Carin
8 years ago

Hej.
Ville bara sända en varm STOR KRAM till dig.
Kände att du kanske behövde det.KRAM

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carin
8 years ago

Åh TACK! Den behövde jag! ❤️

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh fina du! Så himla mysigt att läsa om er vardag. Jag gillade Milos smörgås, haha grym ju!:). Hoppas kvällen går fort för dig så Tony kommer hem snart! Ni verkar vara så himla Goa! Stor kram <3.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy83
8 years ago

Haha, ja visst var den. Jag kan inte ens tänka mig att det var gott, men han smaskade i sig och såg glad ut. Gulle dig, ja han är min stora kärlek…så är det. KRAM ♥

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh fina du! Så himla mysigt att läsa om er vardag. Jag gillade Milos smörgås, haha grym ju!:). Hoppas kvällen går fort för dig så Tony kommer hem snart! Ni verkar vara så himla Goa! Stor kram <3.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy83
8 years ago

Haha, ja visst var den. Jag kan inte ens tänka mig att det var gott, men han smaskade i sig och såg glad ut. Gulle dig, ja han är min stora kärlek…så är det. KRAM ♥

Diana
8 years ago

hahaha vad härlig du är !!! bilden oslagbar, med tavlan utanför..

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana
8 years ago

Puss på dig! ♥

Diana
8 years ago

med tavlan ovanför ska det stå.. haha

Diana
8 years ago

med tavlan ovanför ska det stå.. haha

Isabel
Isabel
8 years ago

Saknad gör gott. Min karl är i Sälen på mini killresa, och jag längtar också även om det bara är några dagar. Men som du säger, man värdesätter och uppskattar varandra så mycket när man ses igen!
Stor kram till dig ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Isabel
8 years ago

Ja då vet du hur det känns, det är så härligt sen när man ses igen! Åh, den känslan. Den vill man spara i en burk och öppna lite då och då!

Stor kram! ♥♥♥

Isabel
Isabel
8 years ago

Saknad gör gott. Min karl är i Sälen på mini killresa, och jag längtar också även om det bara är några dagar. Men som du säger, man värdesätter och uppskattar varandra så mycket när man ses igen!
Stor kram till dig ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Isabel
8 years ago

Ja då vet du hur det känns, det är så härligt sen när man ses igen! Åh, den känslan. Den vill man spara i en burk och öppna lite då och då!

Stor kram! ♥♥♥

Lotta
Lotta
8 years ago

Jamen visst är det så Nina!!Att det faktiskt är bra att vara ifrån sin äkta hälft ibland, det är ju då man verkligen inser hur halv man känner sig utan varandra. Är i samma sits denna helg,själv med två döttrar och två hundar. Lite ensamt men lite skönt med på nåt vis 😉 Hoppas ni får en fin fredag kväll tillsammans hela familjen!Din blogg är kanon!Kramiz

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Ja men precis, att längta efter den andra efter att ha levt ihop så länge är verkligen skönt!

Hoppas du ändå får en mysig helg trots att du är solonojd. 🙂

Kram

Lotta
Lotta
8 years ago

Jamen visst är det så Nina!!Att det faktiskt är bra att vara ifrån sin äkta hälft ibland, det är ju då man verkligen inser hur halv man känner sig utan varandra. Är i samma sits denna helg,själv med två döttrar och två hundar. Lite ensamt men lite skönt med på nåt vis 😉 Hoppas ni får en fin fredag kväll tillsammans hela familjen!Din blogg är kanon!Kramiz

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Ja men precis, att längta efter den andra efter att ha levt ihop så länge är verkligen skönt!

Hoppas du ändå får en mysig helg trots att du är solonojd. 🙂

Kram

Nästa inlägg

Vegetarisk quornfärsgratäng

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x