YSTAD SALTSJÖBAD och vilken behandling???

ystad saltsjöbad 3

 

I slutet av mars när jag ska ställa ut mina tavlor på konstrundan i Ystad så ska vi bo här.  

femme YSB 2 FEMME YSB 3 femme YSB

HÄR kan du läsa det och se fler bilder.

Alltså, detta stället måste vara ett utav det vackraste på hela jorden. Alltså på riktigt. När vi var där sist så blev jag verkligen helt mållös. Vilket ställe!!! Det ligger på en strand, så långt ned i Sverige du kan komma. Havet är alltså precis utanför. Det är så galet smakfullt inrett överallt och man känner sig nästan som att man är utomlands eller på en annan planet. 😉 Jag har bara drömt om att få åka dit igen sen vi var där sist och i mars får jag ÄNTLIGEN! Det ska bli fantastiskt….

Jag har tänkt att boka in någon härlig behandling till mig och Tony. Sist vi var där missade vi att boka då man måste vara ute i god tid. Men den här gången ska vi bannemig njuta i 300. Milo ska vara hemma hos farmor och farfar och bli bortskämd och jag och Tony ska få 2 nätter tillsammans här. På dagarna är det utställning och på kvällarna bor vi här och njuter av livet. Kan det bli mer lyxigt? Egentligen är utställningen från den 25:e till den 28:e, alltså fredag till måndag. Men vi pallar inte att vara ifrån Milo så länge så vi åker hem på söndagen igen. SÅ det blir 2 dagar utställning för min del…kanske lite på söndagen också. Får se hur sent vi väntar med att åka hemåt. Vi har en bit att åka så att säga.

Men du, hjälp mig! Jag har tagit så väldigt få behandlingar i mitt liv så jag är novis. Jag har fått nån massage och nån ansiktsbehandling, that´s it. Här finns ju massor att välja på. Dom har något som heter SPA massage, det fattar jag. Det är lite mjukare massage för avslappning. Men sen finns det sån HOT STONE CARE och CUPPING SOLUTION. HÄR kan du läsa om de olika massagerna som finns. Har du gjort det nångång? Är det bra? Är det läskigt? Ska jag välja det framför vanlig massage? Jag skulle vilja få hjälp med alldeles för spända muskler i nacke, axlar och rygg men pallar inte för hård massage. Är för känslig i nervsystemet för det. Får typ så ont så jag har svårt att röra mig och kan t.o.m få feber. HUA…det vore inte så kul när vi är där tänker jag.

Men du, vilken behandling tycker du har varit bäst! Berätta gärna! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
8 years ago

Å vackra vackra Ystad Saltsjöbad!! Helt underbart ställe, vilket läge och vilket ställe det är. Var där för 2 år sedan och fick då bla en ansiktsbehandling på en timme. Så skönt.
Njut och gå efter stranden och titta på det vackra färgrika små badhytterna!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nettan
8 years ago

Ja men visst är det så galet fint! Man tappar faktiskt andan. Är så glad för att jag ska få åka dit igen.

Kram

Nettan
Nettan
8 years ago

Å vackra vackra Ystad Saltsjöbad!! Helt underbart ställe, vilket läge och vilket ställe det är. Var där för 2 år sedan och fick då bla en ansiktsbehandling på en timme. Så skönt.
Njut och gå efter stranden och titta på det vackra färgrika små badhytterna!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nettan
8 years ago

Ja men visst är det så galet fint! Man tappar faktiskt andan. Är så glad för att jag ska få åka dit igen.

Kram

Viveka
Viveka
8 years ago

Underbart! Har varit där ett par ggr. Gillar du att basta ska ni prova på ”Creek experience” Helt fantastiskt! Ett måste när man är där. Som att gå in i en tropisk regnskog.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Viveka
8 years ago

Jaaa, den gjorde vi sist när vi var där. Helt underbart, synd bara att jag var lite bakis just den dagen så den turkiska bastun blev lite smått klaustrofobisk. Haha…. Kram

Viveka
Viveka
8 years ago

Underbart! Har varit där ett par ggr. Gillar du att basta ska ni prova på ”Creek experience” Helt fantastiskt! Ett måste när man är där. Som att gå in i en tropisk regnskog.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Viveka
8 years ago

Jaaa, den gjorde vi sist när vi var där. Helt underbart, synd bara att jag var lite bakis just den dagen så den turkiska bastun blev lite smått klaustrofobisk. Haha…. Kram

Majan
Majan
8 years ago

Vill bara höra hur det är med dun webshop om jag har missat den? Ha en bra helg.

Majan
Majan
8 years ago

Vill bara höra hur det är med dun webshop om jag har missat den? Ha en bra helg.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Majan
8 years ago

Inte kommit igång än! Mycket att fixa med innan. Men så småningom! 🙂

Sandra
Sandra
8 years ago

Mitt och makens absoluta favoritspa och vi har turen att bara bo 1 timme ifrån 🙂 Vi ska dit nästa helg och njuta ett dygn och jag räknar ner dagarna nu!
Jag rekommenderar varmt deras hot stone massage. Har testat både den vanliga varianten och den som är kombinerad med klassisk massage som var perfekt för min stela rygg med massa låsningar men kanske att den blir för hård för dig. Du kan ju också rådfråga när du bokar om vilken variant som de tror passar dig bäst. Ha så härligt och lycka till med utställningen!

Sandra
Sandra
8 years ago

Mitt och makens absoluta favoritspa och vi har turen att bara bo 1 timme ifrån 🙂 Vi ska dit nästa helg och njuta ett dygn och jag räknar ner dagarna nu!
Jag rekommenderar varmt deras hot stone massage. Har testat både den vanliga varianten och den som är kombinerad med klassisk massage som var perfekt för min stela rygg med massa låsningar men kanske att den blir för hård för dig. Du kan ju också rådfråga när du bokar om vilken variant som de tror passar dig bäst. Ha så härligt och lycka till med utställningen!

Nästa inlägg

Snyggt till vår

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x