Dreglar tammetusan….

Halloj!

Sitter på kontoret och äter lunch nu. Blev en sallad idag…. Helst gillar jag att äta varm mat. Jag är en sån som tycker att varm mat är ritkig mat. Lite 1800 tal sådär….hehe.

lunch_picadeli lunch_picadeli

Det var riktigt gott ändå. Nu är jag ju sååå sugen på en kopp kaffe igen men tror jag ska ta mitt ”kolabitar te”. Rädd att jag ska ledsna bara, vill ju inte det. Satt och kolla lite på Tekungen som har massor med goda tesorter, kollade på röda teer…dom är ju koffeinfria. Funderade på att beställa den här:

rooibos

Hur gott låter inte detta liksom?

Mjuk, varm, fyllig och friskt fruktig på samma gång. Lite som att sitta på en paradisö med fötterna i den lenaste sanden, känna solen värma och äta den godaste exotiska frukten du aldrig kommer minnas namnet på. Rooibos med sydamerikanska frukter som camu camu, papaya, lucuma och dekorerat med ananas papaya och bambublad. 

Ämen va? Jag dreglar! Bara att det heter ROOIBOS PARADIS liksom. Man vill ju bada i det där tet liksom. Hur gott lät det inte? Bara att se alla fruktbitar i gör så man vill äta tet också. HÄR hittar du just den här sorten.

Åh vad jag jobbar med webshopen alltså. Det är mycket som ska stämma och saker som ska fyllas i. Jag hoppas att den snart är klar. Väntar på ett papper också som jag behöver för att få igång betalningarna på sidan. Det är mycket med att fixa ska jag säga, så du som undrar om det blir nån webshop…jadå, det tar bara lite tid.

Ska fortsätta jobba vidare här. Vi hörs sen igen! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skåningen
Skåningen
8 years ago

Först och främst……………Hoppas det blir helt bra för Milo snart. Usch vad jobbigt med de där olyckorna och var gång är man lika glad för att det inte blev ännu värre.
Tack för tipset på torrschampo, ska inhandlas och provas.
Ha en fortsatt bra dag.
Hälsningar Skåneland.

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Först och främst……………Hoppas det blir helt bra för Milo snart. Usch vad jobbigt med de där olyckorna och var gång är man lika glad för att det inte blev ännu värre.
Tack för tipset på torrschampo, ska inhandlas och provas.
Ha en fortsatt bra dag.
Hälsningar Skåneland.

Nästa inlägg

Glömmer du vattna? – 5 blommor som klarar sig ändå

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x