Gamer….hehe!

Gokväll y’all!

Har ni haft en fin söndag? Det har vi haft. På alla sätt….hunnit med mycket och gjort saker. Precis sådär som man vill att en söndag ska kännas.

 

Började dagen med att gå i morgonrockarna och skrota runt. Vi fixade frukost åt oss alla, Milo hade ju ”sleep-over”.  Hade tänkt att vi skulle rosta leopardbrödet. Men vatusan, vår rost är borta?! Var har den tagit vägen? Fick rosta brödet i ugnen istället, glömde bort och brände allt bröd istället. SNARK! Ibland blir man bra trött på sig själv.

 
  

Efter allt bränt bröd och frukost gav jag mig ut på promenad. Såååå najs! Solen gassade och det droppade överallt. Tony tog Milo och åkte till fotbollsträningen, jag promenerade dit istället. Tog en omväg dessutom, heja mig! Kanske ska jag orka komma igång med mina promenader igen. Har varit lite slapp nu i ett par veckor.

 

Lagom till jag kom fram till fotbollen gick solen i moln. Men, den kom faktiskt tillbaka sen. Träningen gick fint, han är glad och lycklig när han får skutta runt där med alla fotbollskompisarna.

Efter fotboll for vi till affären och handlade, lunchen skulle inhandlas. Tänk, nu tycker jag att Tonys skägg är så coolt. I början när han sparade ut det så fick jag nästan spunk. Tyckte det såg hemskt ut med det där stora skägget. Nu tycker jag han klär så bra i det!

Jag lagade så god mat sen! Ska bjuda dig på receptet sen, verkligen jättegott blev det så jag måste tipsa dig.

Efter lunch for vi till mamma och pappa och tog en snabbfika, Milo spelade fotboll utanför till svetten dröp och fötterna var dyngsura. Här töar det utta helskotta alltså.

 
  

Jomenvisst vettu! Borde jag skämmas? Jag sitter verkligen själv i soffan här hemma och spelar Bingolotto. Ditt, dutt, dutt…. Är det nu man kallar sig tant på riktigt?! Jag har vunnit en ny lott och är euforiskt lycklig. Haha….jag vinner ju aldrig på Bingolotto. 😉 Jag har laddat hem appen, skitenkelt att bara köpa en lott och sen spela online. Sitter och duttar på telefonen precis som om jag hade en sån duttpenna. 🙂

Jag sitter som sagt var här helt själv och duttar. Tony är och tränar, Milo är uppe med honom, Elliot sitter i köket och jag lirar Bingolotto. Hehe, tur jag noppade några skäggstrån i morse så jag suddade ut lite tant-tecken i alla fall. Haha…. Nä, nu måste jag spela vidare här! 🙂

Kram Nina ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anneli
anneli
8 years ago

Tänkte börja med att säga..Tack för en trevlig och skitbra blogg!
Håller med om att skägg är coolt och snyggt. Till min man köpte jag skäggtvål och skäggolja som luktar gott…var nog rädd att han skulle raka av sej det 😉
Söndagen var riktigt bra här i Dalarna. Har både latat mej och fått mycket gjort. 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  anneli
8 years ago

Men det har jag också tänkt att köpa, det verkar vara en höjdare för karlar med skägg. Vilken grej det blivit detta med skägg?! 🙂 Ha en skön måndag! KRAM

anneli
anneli
8 years ago

Tänkte börja med att säga..Tack för en trevlig och skitbra blogg!
Håller med om att skägg är coolt och snyggt. Till min man köpte jag skäggtvål och skäggolja som luktar gott…var nog rädd att han skulle raka av sej det 😉
Söndagen var riktigt bra här i Dalarna. Har både latat mej och fått mycket gjort. 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  anneli
8 years ago

Men det har jag också tänkt att köpa, det verkar vara en höjdare för karlar med skägg. Vilken grej det blivit detta med skägg?! 🙂 Ha en skön måndag! KRAM

Nästa inlägg

Snabb Söndagsgryta – Krämig lövbiffsgryta med pressad potatis

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x