Rullvagni köket

Avlastning….

….alltså, avlastningsställen hemma. Hemma hos oss så har jag verkligen fått gnugga geniknölarna för att få plats med saker och planera. Planera som en liten jävel faktiskt. Nu hade jag bara en grej kvar i köket som jag behvöde. Det var typ en rullvagn eller nåt. Var hemma hos kompis Johanna i förra veckan och hon hade köpt en jättebra i perfekt storlek på IKEA. KANON! Problemet med rullvagnar är att de oftast är för stora och tar för mycket plats. Men den här serru, den var super!

rullvagn_ikea rullvagn_ikea IMG_6701

Pös förbi Blomsterlandet och köpte lite färska kryddor i kruka. Köpte kruka också men trivdes inte med färgen så jag lackade om den. Det blev riktigt bra!

färska_kryddor IMG_6704 IMG_6709

Jag har också ställt våra stora fat från Mateus i rullvagnen. Dom är svåra att få plats i nåt skåp eller vitrin så detta var perfekt. Äntligen fick jag också plats med alla mina kok och bakböcker. Dom har legat nere i källaren gömda i en påse. Nu ska jag ta fram dom och börja bläddra igen. Härligt! 🙂 Har kunnat ställa dit lite vattenflaskor också som jag brukar ställa fram när vi äter middag. Lite ugnsformar också, peeeeerfekt!

rullvagn_ikea rullvagn_ikea_mateus

SUPER. Jag är så nöjd med den här lilla söta vagnen. Kostade 249 pix också, som hittat! 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Så piffiga du fixat! Fin vagn!

Kina
Kina
8 years ago

Så piffiga du fixat! Fin vagn!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x