Snart öppnar min webshop….

POSTER H
En poster som kommer finnas i min webshop!

Ja hörrni, nu är det inte länge kvar till min webshop öppnar. Förhoppningen är om bara några dagar. Åh, jag är så spänd. På något sätt är det så spännande att visa upp något som man jobbat med så himla länge. Jag hoppas att ni kommer gilla.

Häromdagen fick jag klart med ett superbra sminkmärke. Åh, så glad för det! Det ska bli så roligt att bara ha sånt som jag själv gillar i en alldeles egen webshop, att man fyller den med favvisar liksom. Förhoppningen är att jag sen ska hitta lite mer smått och gott framöver. Iiih….spännande är det i alla fall.

Självklart ska ni vara de allra första att få veta när den öppnar!! 🙂 Info kommer komma här i dagarna så håll utkik vetja! 🙂

 

  1. Niiinis skriver:

   Tack snälla du! ♥

 1. Spännande! Jag hoppas dina konstverk kommer finnas där. Jag frågade i bloggen för länge sen vad en av dina tavlor kostade, men hittade inget svar. Lycka till med shoppen!

 2. Spännande! Jag hoppas dina konstverk kommer finnas där. Jag frågade i bloggen för länge sen vad en av dina tavlor kostade, men hittade inget svar. Lycka till med shoppen!

 3. Men wow vad kul!! Webbshop och allt, ser fram emot att få se vad den kommer att innehålla för fint och bra. 🙂
  Lycka till med the business. 😉

 4. Men wow vad kul!! Webbshop och allt, ser fram emot att få se vad den kommer att innehålla för fint och bra. 🙂
  Lycka till med the business. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..