Morning Monday

 

Godmorgon Måndag!

Den här har hoppat upp i sängen 15 ggr ”by now” och vill gå ut. Kan erkänna att jag övervägt kattlucka ett antal gånger men nä, ingen kattlucka. Man får snällt gå ned och öppna åt honom. Känns bara så träligt att behöva ta sig upp ur sängvärmen.

För dig som inte varit vaken sen kl 3 inatt så kan jag meddela att vår superskådis Alicia Vikander tog en Oscar inatt!

 

Å inte nog med det! En som förtjänat det ett antal ggr men aldrig fått….

 

Leonardo DiCaprio vann äntligen en Oscar! Inte bara Golden Globe som på bilden, utan en välförtjänt freaki’n Oscar! Han som väntat och längtat!

Jag och Tony vill kolla Oscarsgalan ikväll. Den får man ju inte missa. Var ser man den?! Tony sa någon playkanal men vilken? Älskar Oscarsgalan och alla vackra människor. ❤️

Jag ska börja min morgon med ”ingen stress”. Ska åka och lämna Milo i promenadkläderna, sedan ska jag ta en 40 min promenad innan jag duschar o åker till kontoret. 3 dgr i veckan ska jag göra så, min själ behöver promenader och bästa stunden på dagen för mig är direkt på morgonen.

Ha en en fin måndag fina ni! Här inne kommer det bli lite skönhetstips, recept på mina glutenfria oreos och lite smått och gott. Hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Hej! jag behöver ny vårgarderob när det gäller ytterkläder. Jag ska på resa i vår och vill vara snygg. Tänkte faktiskt genast på dig, du är alltid så fin! Vad ska du ha på dig i vår? Många kramar till dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Kommer komma massor med tips om vårkläder under denna veckan så håll utkik! FÖrsta inlägget redan idag. 🙂 KRAM och tack för du gillar! ♥

Marie
Marie
8 years ago

Hej! jag behöver ny vårgarderob när det gäller ytterkläder. Jag ska på resa i vår och vill vara snygg. Tänkte faktiskt genast på dig, du är alltid så fin! Vad ska du ha på dig i vår? Många kramar till dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Kommer komma massor med tips om vårkläder under denna veckan så håll utkik! FÖrsta inlägget redan idag. 🙂 KRAM och tack för du gillar! ♥

pezze
pezze
8 years ago

du kan kolla via aftonbladets tvn där.. de sände allt från oscargalan.. men nu kan ni titta på 90 minuters program som går snabbt än det vi såg i natt.. bortklippta reklam o så trroorr jag… kolla där vet ja…

Niiinis
Niiinis
Reply to  pezze
8 years ago

Åh tack! Då ska vi kolla där. 🙂

pezze
pezze
8 years ago

du kan kolla via aftonbladets tvn där.. de sände allt från oscargalan.. men nu kan ni titta på 90 minuters program som går snabbt än det vi såg i natt.. bortklippta reklam o så trroorr jag… kolla där vet ja…

Niiinis
Niiinis
Reply to  pezze
8 years ago

Åh tack! Då ska vi kolla där. 🙂

Nästa inlägg

Fokus på rätt saker!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x