Vad har jag för ytterplagg i vår?

Det kom en läsarfråga!

Det är jättekul när det kommer frågor eller önskemål. Det gör det hela lite enklare att blogga om sånt som jag tror att ni gillar och vill ha. Så fortsätt gärna så….

läsarfråga 2

Svar:

Tack, vad snäll du är! ♥ Jag förstår verkligen dig. Alltså jag tycker dessa mellanårstider kan vara sååå svåra just när det kommer till ytterkläder. Ska man ha en kofta eller jacka? Hur tjock i så fall? Jag brukar tänka tunnare kofta/jacka med en scarf. Scarfen räddar en om det skulle vara lite för kallt. Håller man sig varm runt halsen så brukar man inte frysa på samma sätt.

ytterkläder vår

1) HÄR

I år är jag inne på den här banan. Det ska kännas som något ”koftaktigt” men det är mer en jacka/kappa. Hittade 3 snyggingar som jag kan tänka mig ha i vår. Älskar kappan som har en stor krage sådär. Jag gillar det. Den svartvita är nog minst lika snygg öppen som stängd. Den gråa varianten ser jag till ett par tajta jeans och ett par stövletter. Ursnyggt! Dessa plagg är också enkla att bara knäppa upp och ha öppen om man tycker att det blir för varmt.

(adlinks)

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Recept OREOKAKOR

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x