Klädinspo…

Ja, mellanperiod med kläder känner jag lite. Det är inte tokvinter, det är inte vår. Det är något mitt emellan. Men våren är på ingång, om inte annat så vet man det på att det är mars månad nu. 🙂 Nästa månad kommer våren garanterat senast spricka ut. HURRA!

dagens outfit2 dagens outfit3

Dagens kläder för min del. Bootcut är ju som ni vet tillbaka. Det siade man ju redan om i somras att detta nog kommer slå hårt igen. Det gjorde det. Nu ser man var och varannan i dessa utsvängda jeans och jag trivs som fisken. 🙂 Har satt ihop ett litet collage på kläder med inspiration från dagen outfit.

boost collage 4

Blus HÄR

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Jättefint, verkligen. Gillar allt.

Agneta
Agneta
8 years ago

Jättefint, verkligen. Gillar allt.

Nästa inlägg

HAT

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x