Äntligen med snapchat!

Hej min vän!

Håhåååjajaaaa….mötet och Sthlm blev uppskjutet till på fredag. Det körde ihop sig på dagen och det löste sig med annan dag så det blev ju bra i slutändan.

Blandat

Skönkläder på idag! Får alltid frågor om min poncho, den är från My Ztyle och du hittar den HÄR. 

Dagen har ägnats åt jobb och åt att måla. Jag börjar få ihop några tavlor. Dock så har jag fått så sjuuuuukt ont i halsen igen. Milos förkylning verkar ha bitit på mig i alla fall i slutändan. Det hade ju varit för väl om man sluppit men så länge det bara är en förkylning så. Ska gurgla saltvattten innan jag lägger mig ikväll, ska dricka ingefäravatten också. Det brukar bita bra tillbaka.

IMG_7267 IMG_7270 art_konst_målning IMG_7277 IMG_7280

Japp, det var några utav dom, några kvar ”to go”.

IMG_7284

Till kvällsmaten slängde jag ihop mitt pannbröd, fast glutenfritt då. Blev såå gott, är så glad för det här brödet.

IMG_7290

Här har det kämpats med läsläxa.

IMG_7291

Mellanbarn hemma på besök. Han har äntligen lärt mig hur man använder SNAPCHAT! Wioooo….. Tänk att tanten behövde en liten lektion av sin son för att veta hur det funkar. Apropå våra köksluckor….min pappa ska lacka dom åt oss. Vi väntar bara att han ska få tid, längtar! Det kommer göra köket så ljust och såå mycket ljusare.

 

Vill du följa mig där så heter jag ninahermansen. La just upp min första ”story”. Skitkul ju! 🙂

  Glömt att visa dig att jag ju faktiskt klippt av mig mer än 10 cm på håret. Sååå skönt! Snacka om att det blev ett lyft för mina trötta toppar. Jag gjorde det själv. Igår morse på toaletten tog jag fram saxen och bara kapade det. 😀

Tjockkatten! 🙂 Vår lilla farbror i familjen.

Nä, fifan så ont i halsen jag har nu. Börjar känna mig riktigt hängig alltså. BLÖK! Nu hoppas vi att ingefäran gör underverk för mig hörrni. Hoppas du haft en bra tisdag. Nu blir det soffhäng för resten av kvällen. Ska ta en alvedon och bädda ned mig. Ikväll är det ett nytt avsnitt av Parneviks, kan man annat än älska Parneviks?! 🙂

Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
8 years ago

Hej, vilka mysiga tavlor!
Hur har du det nu med vikt/träning/ hälsa? Kan du inte skriva en update?
Vet att du skrivit att du äter lite mer på helgen, mindre på veckan.
Tänker du på din vikt som innan?
Själv har jag hållit på med VV fram och tillbaka, men insett att man hela tiden kommer tillbaka till sidan 1!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Kan skriva en update om detta. Har skrivit lite tidigare men kan göra det igen.

KRAM

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Hur mås det i dag? Hoppas du känner dig bättre<3 Själv har jag legat deckad i en grym förkylning i 3 dagar men börjar äntligen känna mig bättre.
Hoppas du får en mysig dag!
Kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lindsie
8 years ago

Skönt att du börjar känna dig bättre!! Heja friskheten!

KRAM

Madde
Madde
8 years ago

Hej, vilka mysiga tavlor!
Hur har du det nu med vikt/träning/ hälsa? Kan du inte skriva en update?
Vet att du skrivit att du äter lite mer på helgen, mindre på veckan.
Tänker du på din vikt som innan?
Själv har jag hållit på med VV fram och tillbaka, men insett att man hela tiden kommer tillbaka till sidan 1!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Kan skriva en update om detta. Har skrivit lite tidigare men kan göra det igen.

KRAM

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Hur mås det i dag? Hoppas du känner dig bättre<3 Själv har jag legat deckad i en grym förkylning i 3 dagar men börjar äntligen känna mig bättre.
Hoppas du får en mysig dag!
Kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lindsie
8 years ago

Skönt att du börjar känna dig bättre!! Heja friskheten!

KRAM

Marie
Marie
8 years ago

Hej! Vilka härliga tavlor! Helt underbara! Gillar verkligen den med blommorna, så snygg!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Men tack fina! ♥ Kram

Marie
Marie
8 years ago

Hej! Vilka härliga tavlor! Helt underbara! Gillar verkligen den med blommorna, så snygg!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Men tack fina! ♥ Kram

Nästa inlägg

Kolasnittar med dumle – Dumlesnittar

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x