Smygäter

Halloj!

Känner ni att det är vår i luften?! Åh, idag satt jag hos grannen på en bänk och drack kaffe. Solen gassade medan vi satt och prata. Barnen spelade fotboll och våra djur smög omkring på tomten. Dom gillar inte varandra. Alltså, den där kampen om vem som har övertaget vann deras hund och nu jagar hon vår tjockkatt så spån och plankor flyger. 😀

IMG_7317 IMG_7318 IMG_7319

Apropå katten. Idag när jag satt och jobbade så satt han såklart bredvid mig. Han börjar sin lilla ritual med att tvätta sig, sen lägger han sig tillrätta och så sover han som en stock. Han ligger ofta med en tass för ansiktet eller så borrar han ned ansiktet i underlaget eller i mitt bröst när han sover där. Undrar just varför dom gör så?

alvedon

Den här har varit en god vän. Påsen i bakgrunden också, den kom Tony hem med igår. Jag åt då men inget idag….. tills Tony kom hem och var genomförkyld (tyckte lite synd om sig själv) och började äta. Naaah, då kunde inte jag heller hålla mig. Var bara tvungen att smaka några. Jäkla smågodis och vara gott alltså! Å så får man hålla på och äta i smyg för Milo….fy på sig mamman.

IMG_7362 IMG_7367

Tony älskar att ta bilder på mig när jag inte är beredd. Då kan det bli såhär, jag börjar lära mig också. Det blir en grimas direkt om jag inte är beredd…. 🙂 Såhär sitter jag i alla fall och skriver till dig.

Snart nalkas det kvällsmat här hemma. Det blir kyckling, jag äääälskar kyckling och lax och äter det minst 3-4 ggr i veckan. Har massor med kycklingrecept just för att det måste varieras massor så man inte ledsnar. Det är säkert tre månader sedan som jag började undvika rött kött. Det känns bra, framförallt i magen. Minns att jag ofta fick ont i magen efter en köttmåltid. Saknar jag det? Lite ska jag erkänna, men idag finns det bra substitut. Visst skulle det vara gott med en riktigt fin köttbit, det ska jag säga. Men det går jättebra att undvika det faktiskt. Om jag slutat helt? Nä, det tänker jag inte säga. Kan ju vara så att jag någongång festar till det och äter kött igen….

Nu plingade klockan för kyckligen! Ha en fin kväll….kanske hörs vi lite senare. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Ville bara kika in och önska dig en härlig finfredag 😉 Hoppas du känner dig bättre idag!

Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Åh tack detsamma fina du! KRAMAR

Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Ville bara kika in och önska dig en härlig finfredag 😉 Hoppas du känner dig bättre idag!

Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Åh tack detsamma fina du! KRAMAR

8163484D-0009-4576-8F3E-BC9AB03BE423

Nästa inlägg

Piroger

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x