Hembakat mässan

Jag säger bara WOW!

Vilken energi jag fått idag alltså! Att hänga på en bakmässa som var fullständigt superknök med folk när vi kom och träffa alla dessa likasinnade som mig, ja herreminjee vilken enrgi jag fått! Den här energiboosten kommer både räcka och bli över. Älskar´t! Från början till slut.

Tidningen Hembakat är det som fixat denna mässa. Jag tror att vi som älskar bakning visste att detta skulle bli succé. Men succé var nog en underdrift. När vi kom vid halv 12 så var mässan totalt fullsmockad. Det gick knappt att gå därinne. Så fullt var det!

IMG_7411

Utanför var det fortfarande kö….

IMG_7412

Bara den här Garderobsskylten skvallrade om att det skulle finnas göttigt att titta på därinne.

IMG_7415

Första underbaringen att springa på var den här hönan! Carro stod och rullade chokladbollar. Det blev 600 chokladbollar som tog slut på 90 minuter. SWOOOSCH hade det bara sagt! Galet mycket folk som var sugna minst sagt. 🙂 Vad jag tycker om den här bönan alltså! Åååh, love her! ♥

IMG_7417 IMG_7418 IMG_7422

Roy Fares stod på scenen och bakade. Det var så mycket folk som stod och tittade på Roy så det gick inte att ta sig fram för fem öre. Hans bok hade sålt slut redan de första timmarna.

IMG_7419

Milo som knappt såg något fick fördriva tiden med lite telefon. 🙂

IMG_7442 IMG_7443

IMG_7425 IMG_7432

Näst på tur att stå på scenen varnästa underbaring, Fredrik! Han var sååå duktig och han har så härlig humor så det är svårt att inte skratta med honom. Love him!
Han bakade paleobrowniemuffins som verkade vara sååå goda. MUMS! Synd att jag inte tål nötter, tror ändå jag ska ge mig på det men istället använda mig av mixade solrosfrön och pumpafrön istället. Här hittar du receptet.

  

IMG_7426

Milo blev såklart lite sugen under tiden vi tittade på Fredrik. Som den Bullmamman jag är hade jag GIVETVIS tagit med lite att tugga på till honom. Haha… Alltså, mina Nutellabröd som jag gjorde på morgonen var VERKLIGEN en superhöjdare! Han har ätit, jag vet inte huuuuuur många faktiskt??? Han älskar dom verkligen! Så kul, du ska få recept på dom imorgon.

IMG_7436 IMG_7437 IMG_7438

Fredrik hade givetvis ”fans” efter sitt scenframtändande som ville bli fotade med honom. ♥

IMG_7445

Ytterligare en ”Hela Sverige Bakar” deltagare, Peter och Fredrik.

IMG_7450 IMG_7455 IMG_7457

T.o.m jag fick vara med på några ”fan” bilder. Jag blev igenkänd ifrån första säsongen av en del så det var ju lite skoj. 🙂 Här har vi Linus (vann förra årets Hela Sverige Bakar), Carro, jag och Fredrik. Ja fifasen så kul vi hade. Stod mest och gapflabbade gjorde vi! 🙂

IMG_7461

Jag säger bara….. ”COME TO MAMA”! ♥♥♥

IMG_7464 IMG_7468 IMG_7472

Det här var sååååååååå härligt och kul! Det här är Manuela Kjeilen, driver bloggen Passion for baking och har över 1,3 miljoner följare på Instagram! Hon har ett program på TV8 som heter Baka med Manuela.  Sååå stort att äntligen få träffa henne IRL! Hon var ungefär HUUUUUUR GULLIG som helst. Så himla go och rar verkligen. Blev lite kär i henne faktiskt! ♥

Är ni minsta intresserade av bakning och är i närheten av Uppsala tycker jag ni ska besöka mässan. Nästa år tror jag att den här mässan kan bli precis hur stoooor som helst! Köerna till de olika utställarnas bås kunde vara tjufler meter lång. De såldes slut på saker och var verkligen helt galet. Nästa år hoppas jag på stora lokaler och massor med fler utställare!

Jag är genomförkyld nu, small till i bilen på vägen hem idag så jag ropade nog hej för tidigt. Nu blir det en skön kväll i soffan med familjemys och Mello, längtar! ♥ Ha en fin kväll.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ninas LYCKOBRÖD

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x