Katten borta!

Iiiiih… idag är det bakmässan. Jag är inte sjuk och vi verkar kunna åka. Ett tag trodde jag faktiskt inte att det skulle bli nån mässa så krasslig som jag var. Men se på tusan! 🙂

IMG_7381

Ser ni att våren knackar på vårt hus? Åh drömmigt…. Igår satt jag i en av de där stolarna och bara blundade mot solen. Våren kommer med hopp känns det som, och massa glädje och leende ansikten. Den är så efterlängtad den där våren.

IMG_6422

Gissa om ja var orolig i morse? Vår katt var nämligen ingenstans. Jag försökte lugna mig själv lite och började faktiskt baka direkt på morgonen, tänkte att han dyker väl upp. När jag bakat klart så hade han fortfarande inte dykt upp. Jag klädde på mig och gick en runda, ropade och lockade. Nope, ingenstans. Usch, fick svarta tankar om att han kanske blivit påkörd eller satt fast nånstans. Kom då på att Tony höll på i källaren, Toxy är den nyfiknaste katten ever och bara MÅSTE gå ner där när vi är där nere. Tony gick och kollade, nope…. inte där heller. Såg framför mig hur jag skulle dela inlägg på FB och sätta upp lappar i området. Nu var han borta verkligen. Inte varit hemma på hela natten. Huuuuu….

Frågade Tony om han öppnat alla dörrar i källaren? Om han kollat överallt. Ligger han och sover så är han inte jättealert att komma direkt när man ropar på honom. Motigt så gick i alla fall Tony ner i källaren (jag var mitt i bakningen)….med orden ”Han ÄR inte där Nina”.

Vad tror ni då? Jo men visst låg han och trynade på en filthög i det inre lilla rummet vi har saker i. Åh, jag blev så lättad. Jäkla kattskrälle vad han skrämmer mig ibland.

lyckobröd IMG_7407

Här är morgonens bakning, du ska få receptet på den första härligheten. Det är ett bröd, ett bröd som jag kallar LYCKOBRÖD. Tony är lyyyyrisk…..så kul! ♥

Nä, nu måste jag börja göra mig i ordning inför att åka till bakmässan. Lilla familjen följer också med. Ska ta massor med bilder. Hoppas jag träffar alla jag vill träffa. Om du ska dit måste du lova mig och komma fram och säga hej! Jag finns på Instagram (@niiinisbakochlifestyleblogg) världens längsta namn, jag har också en Facebooksida och snapchat. (ninahermansen).

Ha en fin lördag så hörs vi sen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fin lägenhet!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x