Förkylningsmorgon

Morning!

Morningglory tänkte jag skriva men det vettifasen faktiskt. Snark! Jag och Milo är så förkylda idag så vi tog en ”day-off” idag, eller det är jag som är dyngförkyld medan hans är kvar och inte riktigt vill släppa taget. Så idag blev det en dag med raggsockor, myskläder och bara vila inomhus. Förkylning är ju så jobbig sådär för allmäntillståndet. Man orkar ju ingenting, blir andfådd och får hjärtklappning av att gå upp för trapporna liksom. Tänk vad en förkylning sänker ens ork?

Jaha, här har det som sagt varit en lugn morgon. Inga större utsvävningar alls faktiskt.

IMG_7533

Började morgonen med frukost vid TV:n. Tänk att det är ljust så tidigt på morgonen nu. FINALLY! Jag drack mitt te ur en av mina favoritmuggar från Royal Copenhagen. Den här muggen heter Contrast och du kan hålla i muggen hur varmt det än är. Perfekt när man ska försöka kurera sig och försöka dricka sitt ingefärs-te så varmt som möjligt.

royal copenhagen contrast

Royal Conpenhagens muggar finns i maaaaassor av färger, här ovan visar jag bara några exempel på alla färger som finns. HÄR hittar du dom.

IMG_7534 IMG_7535 IMG_7537

Här har det också ritats pengasedlar. Sedan klipptes de ur så nu har vi gigantiska 300 kronors sedlar här hemma. 🙂

Jaha, mer då, jo….. jag har för nån vecka sen rensat bland mina kläder, så synd att kläder bara hänger och inte används. En del med prislappen kvar. Jag är så känslig så är det något som inte känns bra i plagget så har jag svårt att använda det. Jag har i alla fall fotat en del plagg som jag tänkte ha på bloppis här på bloggen. Tänkte sätta mig och knåpa ihop det inlägget så kommer det in lite senare idag. Det är som vanligt först till kvarn som gäller och man mejlar mig vilet plagg man vill ha. All info kommer i det inlägget såklart. Men vi hörs sen igen!

Kram en förkyld Nina ♥

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh så segt med förkylningar. Krya på er bägge två! Kramar

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh så segt med förkylningar. Krya på er bägge två! Kramar

Nästa inlägg

Förhandsvisningen av Lejonvakten

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x