Sköna kläder period….

Go`kväll!

Imorgon är det verkligen FINFREDAG, hur snabbt kan en vecka gå egentligen? Den här veckan swischade förbi. Kan ju vara så att den gör det då man har lite tidspress också upplever jag. Jag har målat och bakat. Haha….ja den här dagen blev ungefär som igår. Inga konstigheter. Jag är inte riktigt klar med dagens tavla. Ibland tar det flera dagar att måla en tavla, den här kommer nog att bli en sån.

IMG_7670 nyttiga chokladbollar

Idag rotade jag fram mina sneakers. Det är vår på riktigt det. Är inne i en period av ”sköna kläder”. Inte åtsittande runt magen brukar det vara då. (Väldigt vanligt vid PMS). T-shirt från Hannas märke FEMME Collection, älskar den. Du hittar den HÄR. Jeansen är från det Italienska märket Imperial HÄR. Mina sneakers är från Ralph Lauren. 

dagen dagen 2

Idag hade jag lyxen att få äta lunch med Tony. Vi var på Systrar Två. Tony äter alltid sin favorit där…. Ceasarsallad. Jag äter nästan alltid min favorit… Nudelsallad med kyckling. Den är sååååå god!

Nu har Milo just somnat. Vi gjorde om i hans rum ikväll men vi blev inte riktigt klara…. kan knappt bärga mig till jag ska få sätta tänderna i det där rummet så det blir klart. Jag ville ju börja skruva upp hyllor och sånt. Men han måste ju få sova i sitt rum….haha, typiskt mig. Stoppar man inte mig så hade jag lätt kunnat hålla på till långt in på natten. Det värsta är väl att man alltid kommer på nåt annat som behöver köpas eller fixas. Så jag blir väl inte klar i alla fall tänker jag utan ett besök till IKEA eller nåt? Det lär jag inte hinna med så jag får släppa det och göra klart det jag hinner.

Nu ska jag hoppa i myskläderna. Sitter fortfarande i jeansen i soffan. I soffan sitter man kvällstid i myskläder, inget annat. Imorgon är det FINFREDAG, jag har ett litet fikamöte kl 9.30 på morgonen. Ska hämta Milo kl 13 så efter det tar vi helg.

Ha en fin kväll! ♥

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
PMS-podden
8 years ago

ÅÅH vad underbart! En PMS-byxa!

PMS-podden
8 years ago

ÅÅH vad underbart! En PMS-byxa!

Nästa inlägg

Vit chokladmousse trifle

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x