Release, skatepark och målning

Hej på er!

Sitter hemma i soffan igen, finally….. det är mycket stå nu. Så fort vi kommer hem och jag har en lugn stund så sätter jag mig ju inte i soffan direkt. Nä, då ställer jag mig och målar. Det gäller att måla när inspirationen är på, just nu har jag massor. Känns som jag skulle kunna göra en ny tavla varje dag. Det är bra när det är så, mycket värre när det är tvärtom.

IMG_7769 IMG_7772 IMG_7774 IMG_7775 IMG_7777 IMG_7779 IMG_7780

Idag började vi med att besöka Skivbörsen här i vår lilla småstad. Tonys brors band Mother Misery hade release av sin coola vinylplatta idag. Visst var den coool?! Orange och härlig. Vi satt en stund och snackade i den lilla skivbutiken. Det var som att kastas tillbaka till början av 90 talet när jag lyssnade på Def Leppard på vinyl, vem minns inte ”Pure some sugar on me!” Haha……vilka tider! 🙂

IMG_7781 IMG_7782

IMG_7784 IMG_7785

Efter releasebesöket åkte vi till Västerås för att besöka Skateparken. Vi hade med oss grannpojken också, de hade ju såklart superkul och de kom snabbt in i det även om det haft lite uppehåll nu över vintern. Svetten lackade från Milos huvud.

Jag pratade lite med en kille som jobbade där och det var tydligen svårt att hålla stället levande. Det slets väldigt snabbt och det fanns dåligt med pengar att laga och fixa allt. Sååå synd om det måste lägga ned kan jag känna. Det kostar 50 spänn för barn att åka där. Då får du vara där hur länge du vill. Barnen åt lunch där också. 3 pannkakor med sylt och grädde kostade 20 spänn, en 90 g hamburgare 25 spänn. Va? Hur bra? Vill man så kan man köpa årskort också…. Så har du barn som är minsta lilla intresserade av kickbike, skateboard eller kanske inlines….åk dit! Gynna dom så stället får leva kvar. De barn som inte gillar fotboll eller andra lagsporter måste ju också ha någonstans att vara och ha nåt att göra. SÅ kan jag känna. Milo stortrivs på den här skateparken i all fall. HÄR hittar ni deras hemsida.

västerås_skatepark

Här har ni coolingarna. 🙂

IMG_7798

Väl hemma så fortsatte jag måla lite på senaste målningen. Tycker dock inte om att måla när det är mörkt ute. Alla färger blir så annorlunda så jag försöker att måla dagtid faktiskt, medan det fortfarande är ljust.

IMG_7789

Innan vi åkte hem brassade jag förbi affären och hämtade ut min Smakbox. Du ska få se innehållet och veta mer om den här i ett senare inlägg.

IMG_7802 IMG_7803

Jag har så otroligt vackra långskaftade vita rosor på köksbordet. Ska ta bättre bilder på dom imorgon. Det här är rosor som gör en lycklig ända in i bröstet.

IMG_7816

Här är kvällens gottis. Alltså den här lemonaden….. SMAAAAARR! Den är så läskande och god och jag kan tänka mig att man kan göra GRYMMA sommardrinkar med den här läsken. Lantchips är ju alltid gott också…. 🙂

Nu ska jag fortsätta kolla postkodlotteriet. Hoppas du haft en fin lördag.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pasta med räkor & vitlök

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x