Podcast, avslutning och rädslor

Hej finisar! ♥

Åh, den där podden kommer bli hur bra som helst. Önskar jag fick berätta mer men i april kommer den ut och ni är de första jag berättar det för.

Här hemma har vi just landat i soffan. Jag sitter och skriver, Tony sitter och glor i sin telefon och Milo är på sitt rum. Lugnet och kvällen har lagt sig. Har just tittat på nyhetssändningarna ifrån Bryssel och får en stor klump i magen. Var fan är världen på väg? Ska vi behöva vara livrädda? Vad ska våra barn få för framtid? Godheten måste vinna hörni, vi är fler som har hjärtan som är fyllda av kärlek och inte hat. VI är MÅNGA fler! Jag förfäras och blir rädd även om jag inte vill bli rädd. De är det de säger att vi INTE ska bli, men hur blir man INTE rädd? Människor är på väg till jobbet och en bomb detonerar när du står på tåget, hur ska vi INTE bli rädda? Men jag förstår vad de menar…..blir vi rädda…. så har dom vunnit. Ondskan vinner, det får inte ske.

paris belgium

Det är alltid så svårt att fortsätta ett blogginlägg efter att man nämnt något sånt här. Som att allt i ens liv känns banalt och helt oviktigt när man vet att flera människor idag fått sina liv förstörda på ett eller annat sätt. Men jag tänker ändå skriva mitt inlägg och låta min blogg fortsätta på som vanligt. Det kanske är just det både du och jag behöver. Något ”vanligt” att läsa eller göra när klumpen i magen efter den här dagen ligger där och bränner. Här hemma har vi kramats och pussats lite extra. Det var skönt att samlas runt matbordet ikväll och få ha sina kära i närheten.

20160322_112604

På väg till Sthlm åkte jag förbi Tonys jobb och tog en lunch med honom. Mysigt att ses en liten stund innan jag for vidare till podden.

20160322_123049 20160322_123056

Jag var lite tidig till där vi skulle podda, men vad gjorde det när man fick sitta såhär och vänta?! Sååå snyggt så jag smällde av litegrann. Här satt jag och drack kaffe och gick igenom lite mejl medan jag väntade. Såhär skulle min hall också kunna få se ut…..eller kanske en ”walk in closet” kanske? 🙂

20160322_182306 20160322_182350

Den här fisen hade sin sista handbollsträning för säsongen. Det var avslutning och de fick både bulle, festis och diplom. Så mysigt att de fixar lite extra tycker jag.

podd

Här hade vi just ätit och jag skulle sätta tänderna i en sån där nyttig muffins till mitt kaffe. Tony ville visst också vara med på ett hörn. 🙂 Vi åt så gott ikväll. Det ska du få recept på imorgon. (Ps: Näää, jag inga svettringar under armarna…jag looovar. Det är bara blixten som gör så det ser ut så av nån konstig anledning. Haha….)

Nä, nu ska jag tvätta av mig sminket här och sätta mig för att titta på Äntligen Hemma. Imorgon är en stor dag för min äldsta pojke. 20 år…. helt otroligt!!! Vi ska ha lite kalas på kvällen. Så morgondagen handlar om förberedelser inför det. Men du, ha en mysig kväll.

Stor kram! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Ja det är fruktansvärt det som händer i världen !! Och närmare och närmare kommer det! Det är inte frågan om , om det händer i Sverige utan när det händer!?! För varför ska vi i Sverige bli skonade? Nä jag tror inte vi blir det! Tyvärr! Snart tror jag att något händer även här och då i Stockholm! Fy jag vill inte och jag vill inte ha det så här!! Känner mej så ledsen över allt skit som händer och oxå orolig! Var ska detta sluta! ? Ha en bra kväll. 🙁

Kina
Kina
8 years ago

Ja det är fruktansvärt det som händer i världen !! Och närmare och närmare kommer det! Det är inte frågan om , om det händer i Sverige utan när det händer!?! För varför ska vi i Sverige bli skonade? Nä jag tror inte vi blir det! Tyvärr! Snart tror jag att något händer även här och då i Stockholm! Fy jag vill inte och jag vill inte ha det så här!! Känner mej så ledsen över allt skit som händer och oxå orolig! Var ska detta sluta! ? Ha en bra kväll. 🙁

Nästa inlägg

Nyttiga nutellamuffins med chokladfrosting

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x