Bra ögonskuggspalette – Viva La Diva NUDIE

Nu ska jag tipsa dig om riktigt bra ögonskugga. Den här fick jag i julklapp av Elliot. Den här ögonskuggan sitter verkligen SKITBRA. Numera är det så att åker jag nånstans så har jag den här med mig. Då har jag typ alla färger jag behöver när det kommer till ögonskugga och behöver inte med mig nåt annat än den här paletten.

IMG_8006
IMG_8007
IMG_8008
IMG_8009
nudie_viva_la_diva

Inga ränder på ögonlocken, det sitter hela dagen och ger ifrån sig pigment. Så kan man sammanfatta det. Viva la Diva har ju svävat upp högt i rang på sminkhimlen. Från att vara ett ”billighetsmärke” till att faktiskt bli ett bra märke som håller i konkurrensen.

Den här paletten hittar du HÄR. 

(adlink)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..