Bra ögonskuggspalette – Viva La Diva NUDIE

Nu ska jag tipsa dig om riktigt bra ögonskugga. Den här fick jag i julklapp av Elliot. Den här ögonskuggan sitter verkligen SKITBRA. Numera är det så att åker jag nånstans så har jag den här med mig. Då har jag typ alla färger jag behöver när det kommer till ögonskugga och behöver inte med mig nåt annat än den här paletten.

IMG_8006 IMG_8007 IMG_8008 IMG_8009 nudie_viva_la_diva

Inga ränder på ögonlocken, det sitter hela dagen och ger ifrån sig pigment. Så kan man sammanfatta det. Viva la Diva har ju svävat upp högt i rang på sminkhimlen. Från att vara ett ”billighetsmärke” till att faktiskt bli ett bra märke som håller i konkurrensen.

Den här paletten hittar du HÄR. 

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
F883759B-96B7-49F1-B3D4-8E219BE01D4E

Nästa inlägg

Sega Twixrutor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x