När det inte blir som man tänkt….

Godmorgon! 

  

Här sitter jag och håller andan i soffan. Ja, det blev inget mer inlägg igår. Det blev inte riktigt som tänkt, det small nämligen till med ett litet härligt ryggskott igår. Ja, men visst, så jäkla trist! Skulle lyfta en (inte ens en tung) grej och kände att ”Jäklar, nu blev det nog ryggskott av det där”. Jag lyckades ändå genomföra bakning och försöka vara någon form av värd. Dock av formen av en fällkniv. Ni som haft ryggskott vet hur det känns.

Ett ryggskott kommer sällan lägligt. Helst inte när man har X antal timmar i bil och en utställning framför sig. Men, nu är jag masserad och insmord av Tony. Har inte sovit mycket inatt, har dessutom lite hosta. Att hosta med ryggskott är en konst ska jag säga, haha…. Man måste lägga sig i nån form av fosterställning och sen hosta som om man kväver det. Då kan man få ut lite host. Ja jäklar…. Nu kurerar jag och kör lite ryggskottssövningar jag lärde mig förra gången jag hade det. Så får vi hoppas att jag blir lite bättre till imorgon.

 
Min bästa vän för tillfället…. 

Ska försöka äta lite frukost här. Sen ska jag blogga om Theddes kalas igår. Tony var duktig med kameran medan jag stapplade mig fram. 🙂

 

Ha en härlig skärtorsdag och påsk! Vad hittar ni på? Är ni i närheten av Skåne kan ni väl komma och säga hej till mig på utställningen? Industrigatan 1B i Ystad ifall du vill komma. Varmt välkommen!

Vi hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
Ulrica
8 years ago

Trist med ryggskott:( Men ett råd från mig. Köp Voltarentab på Apoteket, 25mg. Ta två sådana vid varje tillfälle (samma styrka som på recept 50mg) tillsammans med alvedon. Krya på dig & glad påsk.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrica
8 years ago

Tack för tips, dock så tål inte min mage voltaren tyvärr. Tack och glad påsk!

Ulrica
Ulrica
8 years ago

Trist med ryggskott:( Men ett råd från mig. Köp Voltarentab på Apoteket, 25mg. Ta två sådana vid varje tillfälle (samma styrka som på recept 50mg) tillsammans med alvedon. Krya på dig & glad påsk.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrica
8 years ago

Tack för tips, dock så tål inte min mage voltaren tyvärr. Tack och glad påsk!

Agneta
Agneta
8 years ago

❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

Agneta
Agneta
8 years ago

❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

Nästa inlägg

Tacokorv i ugn

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x