ANNONS

När det inte blir som man tänkt….

/

Godmorgon! 

 

 

Här sitter jag och håller andan i soffan. Ja, det blev inget mer inlägg igår. Det blev inte riktigt som tänkt, det small nämligen till med ett litet härligt ryggskott igår. Ja, men visst, så jäkla trist! Skulle lyfta en (inte ens en tung) grej och kände att ”Jäklar, nu blev det nog ryggskott av det där”. Jag lyckades ändå genomföra bakning och försöka vara någon form av värd. Dock av formen av en fällkniv. Ni som haft ryggskott vet hur det känns.

Ett ryggskott kommer sällan lägligt. Helst inte när man har X antal timmar i bil och en utställning framför sig. Men, nu är jag masserad och insmord av Tony. Har inte sovit mycket inatt, har dessutom lite hosta. Att hosta med ryggskott är en konst ska jag säga, haha…. Man måste lägga sig i nån form av fosterställning och sen hosta som om man kväver det. Då kan man få ut lite host. Ja jäklar…. Nu kurerar jag och kör lite ryggskottssövningar jag lärde mig förra gången jag hade det. Så får vi hoppas att jag blir lite bättre till imorgon.

 


Min bästa vän för tillfället…. 

Ska försöka äta lite frukost här. Sen ska jag blogga om Theddes kalas igår. Tony var duktig med kameran medan jag stapplade mig fram. 🙂

 

Ha en härlig skärtorsdag och påsk! Vad hittar ni på? Är ni i närheten av Skåne kan ni väl komma och säga hej till mig på utställningen? Industrigatan 1B i Ystad ifall du vill komma. Varmt välkommen!

Vi hörs snart igen! ❤️

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00