Ett av de vackraste ställena….

Åh heeeej! 

Vi har det fantastiskt. Hann inte in igår när vi väl landade i Ystad. Tavlor skulle packas upp och det kom in vänner för att säga hej på vår lilla utställning. När vi väl checkat in var det skynda skynda till vårt bokade bord och middag. Piuh….

 

Nu ligger jag såhär och njuter av ljudet av vågor. Det här är tammetusan ett av de vackraste ställena på jorden. Vi ska strax bege oss ned till frukosten här på Saltsjöbaden. Efter det ska jag visa massor med bilder från igår…..

Så du, vi hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Junitjej
8 years ago

Vilket härligt hotell det verkar vara!

Junitjej
8 years ago

Vilket härligt hotell det verkar vara!

Nästa inlägg

Ystad here we come!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x