ANNONS

Mjölkchoklad cheesecake

/

Nu ska du få ett tips på en riktigt god cheesecake jag gjorde till Theddes första kalas vi hade igår. Imorgon är det kalas igen, då kommer Tonys hela familj och hälsar på.

IMG_7969
IMG_7972

MJÖLKCHOKLADCHEESECAKE

100 gram smör
20 st digestivekex

 

Fyllning:
3 dl vispgrädde
600 gram philadelphia
1,5 dl strösocker
2 msk vaniljsocker
100 g riven mjölkchoklad

Dekoration:

Jordgubbar

Gör såhär:

Krossa  digestivekakorna i en plastpåse . Smält smöret och blanda ihop med dem krossade kakorna. Tryck ut kakblandningen i botten av en form med avtagbar botten. Ställ in i kylen medans du gör fyllningen .

Riv mjölkchokladen. Vispa grädden hårt och fluffigt . Vispa sedan ihop philadelphia , strösocker och vaniljsocker fluffigt och blanda ihop med den vispade grädden . Blanda ihop väl och häll i den rivna chokladen i smeten. Fyll sedan smeten i formen och ställ i frysen i minst en timma.  Vid servering kan du dekorera tårtan med jordgubbar . Ta fram ur frysen ca 35 minuter innan servering om du förvarar cheesecaken i frysen.

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00