Art By Niiinis

Men heeeej!

Ett sent hej ifrån mig här…. 🙂 Vi har ju påsklov för fullt här så det har varit just så hela förmiddagen –  fullt upp. Det är liksom 300 km/h med en sjuåring hemma. Det gäller att  hänga med i svängarna. 🙂 Jag tänkte att jag måste snabbt in och  berätta för dig att jag numera har en webshop för mina tavlor. Mina målningar kommer alltså inte att vara i den andra webshopen som jag håller  på att starta.  Rörigt? Haha… näää, men jag tog ett snabbt beslut att mina tavlor inte passar där på nåt sätt. Dom måste vara i ett eget forum. Jag hade också väldigt många som frågade efter webshop och liknande på utställningen så jag kände att detta blev bäst.

SÅ! Detta måste ju firas!!! Nu när jag startat webshopen fr o m idag så kan du nu fynda mina tavlor till ett kanonpris. Upp till halva priset billigare! Detta gäller idag 29:e och imorgon den 30:e. Har fått många frågor  om tavlorna så nu vet du var du hittar dom. 😉

art 2

SIdan kommer att utökas med lite lull lull så småningom. Lite smått och gott sådär…..ja som har med min konst att göra då såklart. 🙂 Undrar du nåt får du  gärna mejla mig på niiinis@outlook.com. Annars så tycker jag du ska susa in och kika på sidan, ingen fancy sida alls men funkar alldeles utmärkt tycker jag. 🙂

Så kila in på Art By Niiinis.

IMG_8241

Senaste tillskottet i tavelfamiljen! 🙂 HÄR hittar du den!!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vårdag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x