Äntligen har jag hittat….

Godmorgon!

Förlååååt för frånvaro igår. Ibland blir dagarna sådär fyllda av livet så det blir svårt att hinna med saker. Igår fick bloggen dra på foten som man brukar säga. ”Dra på foten”?! Vad menas egentligen med det uttrycket? ”Dra på foten”….. haha, smakar man på orden blir det helt galet ju. Vad är det som drar? Foten? Eller drar man foten efter sig? Och VAD har det egentligen att göra med att man fick förbi se bloggen? Vet du? Haha….

Igår hade vi fullt upp med klasskompis till Milo här. Har också krängt av en del grejer från vår källare. Den är ju KNÖK med MAAAASSOR av prylar som jag tror att jag kommer använda till ditten eller datten. Men det händer ju inte. Så nu har jag börjat kränga av saker. Det känns befriande att bli av med saker som bara står och samlar damm och får bättre funktion i någon annans hem. Här i vår lilla småstad har vi en sida på FB som heter ”Enköping Köp & Sälj”. Skitbra är det. Gå med där om du vill sälja eller köpa saker och bor någorlunda i närheten och orkar sitta och åka. 🙂

Kvällen igår tillbringades ute hos mamma och pappa. Vi åt, Tony tränade och sen bastade vi. Jag har varit så otroligt stel i nacke och axlar så jag behövde mjukas upp lite. 🙂 Milo bastar också numera, han har ju avskytt det ända sen har var liten men nu sitter han och njuter. Igår sa han: ”Mamma, jag blir ju alldeles blöt av svett härinne”…. Så är livet som sjuåring, man upptäcker nya saker hela tiden.

IMG_8296 smoothie_masonjar

Smoothiefrukost

Den här morgonen blev det en smoothiefrukost. Älskar färgen på den….och på något sätt känns det lite lyxigare med frukost.

BLÅBÄRSSMOOTHIE

2 dl naturell yoggi

1 banan

1 dl blåbär

Lite trevligt att dricka det ur Mason Jar också med färglatt sugrör. HÄR hittade jag massor med olika Mason Jars.

Men hörrni, jag måste ju berätta!!! Jag har lyckats fått tag på kuddarna. Ni var ju många som mejlade och ville veta om jag lyckades luska reda på det. Ystad Saltsjöbad har gjort ett jättejobb med att lämna all info till mig. Inte nog med att jag fick tag på leverantören av kuddarna, jag behövde veta vad den hette och vilken storlek. Så hufrun på Ystad Saltsjöbad tog reda på det, gick alltså in på vårt rum vi bodde i och kollade kuddarna, mejlade mig sen med den informationen så jag kunde kontakta kuddbutiken igen. Så STORT TACK till alla berörda på Ystad Saltsjöbad. Är såååå tacksam. I nästa vecka kommer mina kuddar hem. Å vet ni vad det bästa är? Att de inte ens var dyra. Dessutom har dom en kampanj just nu så då var dom ännu billigare.

kudde 2

HÄR hittar du den kudden som jag beställt som var skönast i vääääääärlden!!! 95 spänn just nu på kampanj!

Jaha, idag bjuder dagen på att hålla sig hemma och ta emot människor som ska hämta saker. Vi ska hämta Milos nya skor som vi beställt. Det är fredag så det blir en del städande, jag ska handla och så vill jag laga nån förrättssoppa till fredagsmiddagen. 

Här inne ska du få ett nageltips, ska nog hinna med ett litet fredagsgottisrecept också. Vill önska dig en bra och fin fredag och helg! ♥

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
8 years ago

Jo ett märkligt uttryck….men egentligen heter det väl ”stryka på foten”? Surfar man runt på nätet kan man hitta en förklaring som handlar om att man långt tillbaka skrapade med foten vid avskedshälsning, säga adjö/hej då till något.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annica
8 years ago

Hahaha….å så kunde jag inte ens vad det hette. Hahaha….

Annica
Annica
8 years ago

Jo ett märkligt uttryck….men egentligen heter det väl ”stryka på foten”? Surfar man runt på nätet kan man hitta en förklaring som handlar om att man långt tillbaka skrapade med foten vid avskedshälsning, säga adjö/hej då till något.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annica
8 years ago

Hahaha….å så kunde jag inte ens vad det hette. Hahaha….

Veronika
Veronika
8 years ago

Inte ska du behöva be om ursäkt för att du inte hunnit blogga! Klart det kommer saker imellan ibland 😉 Har faktiskt aldrig hört det uttrycket förut. Det lät ju rätt knäppt, att dra på foten 😉

Veronika
Veronika
8 years ago

Inte ska du behöva be om ursäkt för att du inte hunnit blogga! Klart det kommer saker imellan ibland 😉 Har faktiskt aldrig hört det uttrycket förut. Det lät ju rätt knäppt, att dra på foten 😉

Helén
Helén
7 years ago

Hej! Undrar bara om du/ni fortfarande är nöjda med kuddarna? = )
Jag sitter och klurar på om jag inte ska ta och beställa en jag med, men blir lite ”velig” då jag ju inte klämt och känt – och framför allt sovit! på dom, därav min fråga! = )
Ha en fortsatt underbar semester och tack för en härlig blogg!
Kram Helen

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helén
7 years ago

Jättenöjda! Kram ❤️

Helén
Helén
7 years ago

Hej! Undrar bara om du/ni fortfarande är nöjda med kuddarna? = )
Jag sitter och klurar på om jag inte ska ta och beställa en jag med, men blir lite ”velig” då jag ju inte klämt och känt – och framför allt sovit! på dom, därav min fråga! = )
Ha en fortsatt underbar semester och tack för en härlig blogg!
Kram Helen

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helén
7 years ago

Jättenöjda! Kram ❤️

Nästa inlägg

Saftiga Citronmuffins med ”daimkulor”

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x