Glossybox

Hörrni!

Har ni hört talas om Glossybox? Det är säkert många av er som gjort det. Men om du inte börjat prenumerera ännu så måste jag tipsa dig om alla fördelar med det. Jag fick hem min i förra veckan. Vet ni hur härligt det var att öppna paketet med den rosa kartongen i?

IMG_8322 IMG_8323 IMG_8325

Finaste lilla löddan! Kartongerna ska jag spara. Tänkte faktiskt ha dom som behållare i badrummet. Jag ska ha smycken i just den här kartongen.

IMG_8326 IMG_8329

Den här månadens glossybox innehåller:

 • LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush (159 kr)
  Supermjuk borste med vinklad form som kan användas till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Borsten är 100% vegansk och cruelty-free och sååå mjuk och härlig. 
 • EMITÉ MAKE UP Artist Lashes Mascara (210 kr)
  En helt fantastisk vattenfast mascara från Emité Make up. Den ger längd, volym och gör det lätt att separera fransarna. Den här är känd för att vara riktigt grym!
 • HOT MAKEUP Eyelash curler (80 kr)
  Använder jag inte så mycket då jag har fransförlängning, men när jag sminkar andra är det ett måste!
 • PEPSODENT White Now Gold
  Prov på whitening-tandkräm som ska göra att tänderna ser vitare och mer glänsande ut.
 • DOVE Advanced Hair Serier Regenerate Nourishment Schampo & Balsam
  Nylanserat schampo och balsam som återupplivar det mest skadade håret med djupgående näring och 100 procent återuppbyggd styrka. Innehåller en sammansättning med rödalg, som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga. 

Dessutom så följde det med presentkort på en kurs på MakeUpStore inom strobing (för er som inte vet vad det är, så är det när man framhäver vissa områden i ansiktet med hjälp av highlighting och då utan contouring).

Att prenumerera på Glossybox kostar 139 kr i månaden. Du betalar ingenting för frakten. Det följer alltid med 5 produkter och värdet är alltid mycket högre än vad du betalar. Den här boxen kostade långt över 500 kr egentligen. Dessutom får man möjligthet att prova produkter och kanske hitta nya favoriter.

Om du vill börja prenumerera på Glossybox klickar du dig in HÄR. 

(Inlägget innehåller affiliate länk)

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tavlor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x