Så kan du göra med din garderobsblomma

Tjolahopp!

Tänkte jag skulle tipsa dig om ett enkelt och fint tips för din garderobsblomma. Fick en fråga om det då någon såg min blomma i bakgrunden på en bild. Jag har tagit en väldigt spretig garderobsblomma och bara kapat av stjälkarna.

IMG_8314 inredning_kök_garderobsblomma_glasvas_inspiration

Väldigt enkelt och fint tycker jag. Min garderobsblomma spretade så fasligt så jag kunde inte ha den kvar som den var, den fick typ knappt plats i fönstret. 🙂

IMG_8316 IMG_8319

Ett litet tips om Du som vi har kalkigt vatten hemma och det blir fula ränder i glasvasen av kalk. Ta lite sköjmedel till diskmaskinen och diska ur. Alla eventuella kalkrester försvinner direkt! 🙂

inredning_sovrum_garderobsblomma_glasvas_inspiration IMG_7885

Blomman räckte även till en vas i sovrumsfönstret. 🙂 Ett lite roligare sätt att ha en garderobsblomma. Eftersom den är så tålig som den är så klarar den även att stå i vatten. Det växer sedan ut rötter. Antingen planterar man om den då eller så klipper man bara bort dom. Så gör i alla fall jag. Japp, det var dagens lilla inredningstips det. 🙂

9
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
8 years ago

Tack Nina, det var jag som undrade på instagram 😀 provade göra så jag med hemma, hoppas den håller sig (tänker att dom behöver ju inte så mkt vatten som där rackarna)! 😀 superfint!!

Martina
8 years ago

Tack Nina, det var jag som undrade på instagram 😀 provade göra så jag med hemma, hoppas den håller sig (tänker att dom behöver ju inte så mkt vatten som där rackarna)! 😀 superfint!!

Kina
Kina
8 years ago

Superfint!

Kina
Kina
8 years ago

Superfint!

Nästa inlägg

Allt går….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x