Underhållning utanför fönstret!

Go`kväll!

Som vanligt har det varit full fart här hemma. Cyklingen i eftermiddags gick bättre förutom att jag glömde ta med Milos hjälm. Av nån konstig anledning tar jag med mig den hem igen när jag lämnat honom, det måste jag ju sluta med. Så när jag kom till skolan var hjälmen hemma. Jag kunde bara inte låta honom cykla utan, tänk om något skulle hända just den gången man tänker ” Äsch, det är ju nära hem och det kommer säkert inte hända något…..” Skulle något hända då så skulle man ju ALDRIG förlåta sig själv. En pedagog på skolan var så gullig och letade upp en hockeyhjälm åt oss som satt som en smäck på Milos huvud. Vi kunde susa ned för backen och cykla hemåt. Vi skrattade hela vägen för det är så jäkla härligt att cykla när det bara är nedförsbacke och det går fort.

Jaha, just nu så står Tony ute och grillar. Han var ju riktigt underhållande där ute måste jag säga. Haha…

IMG_8405

Själv står jag inne och håller koll på det som finns inne i ugnen.

IMG_8398

Idag har jag gjort något som jag bara ääälskar. Sötpotatis-strips i ugnen med fetaost och solrosfrön på. Såååå smaskigt!

IMG_8395 IMG_8396

Medan jag håller koll på ugnen så bloggar jag, hungrig som f-n är jag också så jag hällde upp lite oliver i en skål. Dessa oliver är såååååå goda. Godaste oliverna som finns om du frågar mig. Dom hittar du på Lidl. Bästa bästa!

Nä, nu måste jag ta ut min sötpotatis ur ugnen! Shit också, skulle ju visa dig vad jag gjorde idag och som också kommer finnas på Art By Niiinis! 🙂

Hörs sen igen! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så vet du hur fräscha äggen är

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x