Så spännande!

Det är så jäkla spännande nu på Sveriges Mästerkock. Jag håller ju på honom, men efter att ha sett Nyhetsmorgon i morse där de båda var med kunde jag på något sätt läsa mellan raderna att det är hon som vinner!

 

Å så råkade det bli såhär på snapchat när jag skulle knäppa bild på honom, det var lite kul ändå.

Nu har jag sett hur han misslyckades med sin tårta. Åh mitt hjärta brister. 🙁 Jag vet hur det känns när det bara blir skit. Jag har själv stått i ett sånt där program och havererat en drömtårta och min tårta med sockerpasta. Man har panik, man har liksom inte en andra chans. Hemma skulle man vara göra om det. Där är det så avgörande. Fy fan….den känslan är vidrig. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag ville typ springa hem och låtsas som om jag aldrig varit med i programmet.

Nu fortsätter strax sista delen, måste ladda!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nötfri Nutella

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x