Morgonpromenaderna genom åren….

Jaha, underbara lördag är här. Solen letar sig fram mellan molnen här ser jag. Vi får se om det blir någon sol idag. Vi var ute på powerwalk/cykeltur i morse. Ni som följer mig på snapchat (ninahermansen heter jag där) har kanske sett det. La ut en liten filmsnutt där nämligen.

 

 

Milo cyklade och vi gick. Älskar våra morgonpromenader faktiskt. Vi har ju varit ute på dom sen Milo var miniliten. Satt faktiskt och tittade på gamla bilder från våra morgonpromenader genom åren. Jag fick en gråtklump i halsen när jag tittade på dom. Av ingen anledning alls egentligen mer än att jag har PMS och har gråtdag idag.

powerwalk 4

Här var inte Milo mer än några månader gammal….. Vi har haft turen att ha ett barn som älskat att sitta i sin vagn medan vi promenerat. Jag har haft vänner vars barn HATAT att åka vagn, då förstår jag att dessa promenader blir lite bökigare att genomföra.

powerwalk 3

En tidig vårmorgon med Milo som har nappen i munnen. ♥

powerwalk 5

En vintermorgon. Milo hade som vanligt med sig en liten bil på promenaden.

powerwalk 2

Dags för promenad, en sommarmorgon för några år sen. ♥

powerwalk

Han växte upp men var fortfarande för liten för att cykla, då funkade det fortfarande fint med vagnen. Åh vad jag älskade hans långa hår…. ♥♥♥

powerwalk 6

Det har även varit lite olika sätt att ta sig fram på genom åren. Kick-bike med en lång pinne funkar också. 🙂

Ja, så nu sitter jag här med en gråtklump i halsen. Så känslosamt att titta tillbaka på allt. Jag tror att man blir känslosam också för att jag har ett så brett spann på mina barn. Jag har ju två vuxna barn och så en som fortfarande är liten….så jag tror att det kommer av att jag vet att han också snart är stor och ”växer ifrån” mig. Usch, måste sluta skriva om det. Tårarna bränner under locken här. Idag är det ju lördag och glad-dag. 😉

IMG_8584 IMG_8585

Innan vi gick iväg på vår morgonpromenad så slängde jag in min glutenfria limpa i ugnen. Den var klar lagom till vi kom hem. Vet inte, kanske är lite farligt att göra så men jag gjorde det i alla fall. Kan säga att när vi kom hem och öppnade dörren och doften av nybakt bröd slog emot oss så var jag glad att jag vågade. 🙂

IMG_8589 glutenfri_limpa

Det var häääärligt gott att äta brödet till frukost. Sitta i soffan och äta medan man kollar nyhetsmorgon är ju standard hos oss på lördagar. Love it! ♥

IMG_8592

Såhär ser vår kisse ut när jag pratar med honom. Då sitter jag och säger såhär: ”Är du mammas kille, ja mammas kille är du. Mammas fina lilla kille.” Å då ser han ut såhär, han myser när jag sitter och pratar med honom. 😀 Tänk vad larvig man är med dessa djur alltså. 🙂

Nu ska jag faktiskt lägga mig lite på sofflocket och dra mig lite. Det är sånt man får göra när det är lördag. Älskar`t! Idag vill jag åka ut till en loppis och kika, sen vill jag åka förbi mamma o pappa också. Ikväll ska vi till svärisarna. Fullt upp denna lördag tror jag. Vi hörs sen igen! ♥ Ha nu en fin lördag!

2
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Mina kommentarer verkar inte komma med alls längre ju.. Lämnar en utan några smilisar i o hoppas på bättre tur! Vet att dom kan ställa till det ibland.
Hoppas ni får en härlig lördag hela familjen!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Den här kom med i alla fall, önskar dig detsamma! ❤️

Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Mina kommentarer verkar inte komma med alls längre ju.. Lämnar en utan några smilisar i o hoppas på bättre tur! Vet att dom kan ställa till det ibland.
Hoppas ni får en härlig lördag hela familjen!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Den här kom med i alla fall, önskar dig detsamma! ❤️

Sigga
Sigga
8 years ago

Har du kvar ditt kontor? så längesedan man såg det. Ha en bra lördag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sigga
8 years ago

Jajjemen! Använder det dock sporadiskt så det kan ju vara därför….

Sigga
Sigga
8 years ago

Har du kvar ditt kontor? så längesedan man såg det. Ha en bra lördag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sigga
8 years ago

Jajjemen! Använder det dock sporadiskt så det kan ju vara därför….

Nästa inlägg

Ommöblerat i vardagsrummet

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x