Strömlöst

Nu har äntligen vår ström hoppat igång. Vi har haft strömlöst här i småstaden sen klockan halv 8 ikväll. Vi var hos mamma o pappa så vi har inte märkt av något, dom bor ju på landet och där funkade det fint! Dock så var det kööööölsvart här hemmavid. Tur att jag har mina batteriljus för de stod och brann så fint när vi kom hem. De går ju på timer.

IMG_8609

En liten bild från vår dag blev det nu. Iom strömkaoset så blev min kamera kvar i bilen och nu ligger vi här i sängen och ska kolla film så den får ligga där till imorgon.

Vi har grillat ute till lunch, varit hos mamma och pappa. Varit ut till ett supermysigt second hand i Nykvarn, ätit middag hos mamma och pappa, bastat kollat TV och myst. Ja, en superhärlig söndag faktiskt. Kan inte bli bättre! Nu ska vi äta en varsin tallrik med fil och flingor till filmen här i sängen. Sen ska jag blåsa bort nattfjärilen som struttat omkring här på min skärm nu under hela tiden jag bloggat. Haha…

Ha det så fint resten av denna söndagkväll!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Banan och vaniljsmoothie

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x